Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dirty Deal Audio aicina uz gada noslēguma pasākumu

EasyGet.lv, 21.12.2012. 16:28

28. decembrī Kaņepes­ Kultūras centrā notiks „Dirty Deal Audio" gada noslēguma balle, kurā uzstāsies jaunās elektroniskās mūzikas izdevniecības mūziķi un viesi no Lietuvas un Francijas, informē Līga Riekstiņa.
Dirty Deal Audio aicina uz gada noslēguma pasākumu

Šis ir bijis pirmais pilnais Latvijas jaunās mūzikas izdevniecības „Dirty Deal Audio" darbības gads, tāpēc, tuvojoties tā izskaņai , Dirty Deal Audio rīko šī gada pēdējo - noslēguma - pasākumu, kā pateicību tiem, kuri ir atbalstījuši kolektīvu visa gada garumā.

2012. gadā „Dirty Deal Audio" paspārnē ir tikuši izdoti četri albumi (izlase „LV Beats", NiklāvZ „Slazds", Oriole „Pļavnieku Laika Mašīna", un „Dirty Deal Audio" veidotais „Satellites LV" remiksu albums „Pagrīdē"), bijusi mini-tūre kopā ar „Satellites LV", kā arī organizēti vairāki koncerti, tostarp 8. jūnija pasākums Tabakas Fabrikā ar Débruit piedalīšanos un Baltijas bītbatla atlase ar DZA dalību, kā rezultātā Oriole un 181h pārstāvēja Latviju Lietuvā notiekošajās Baltijas bītu cīņās festivāla „Satta Outside 2012" ietvaros.

Gada noslēguma pasākuma ietvaros Kaņepes kultūras centrā uzstāsies un savu mūziku spēlēs gan „Dirty Deal Audio" kolektīva mūziķi NiklāvZ, Oriole, Kristaps Ritms, TV Maskava un Puk, gan arī viesi no Lietuvas un Francijas - Vaiper Despotin, YouWin un Miqi O.

Vaiper Despotin ir neatkarīgās lietuviešu bītmūzikas izdevniecības "Renegades of Bump" dibinātājs. Jau kopš savas muzikālās darbības pirmsākumiem Vaiper Despotin mērķis ir nemainīgs: mūzikai ir jāskan "svaigi", jābūt neparedzamai un pārsteidzošai, neatkarīgi no tā, vai pamatā būtu kāda vecāka skaņdarba motīvs, vai arī tā būtu pilnībā paškomponēta. „Dirty Deal Audio" ar Vaiperu saista sena pazīšanās – viņš ir viens no „Satta Outside" organizētājiem, un Rīgu apciemos ne pirmo reizi.

Turpinot tradīciju, „Dirty Deal Audio" iepazīstinās klausītājus ar jauno talantu. Šoreiz publikai tiks prezentēts YouWin, kura skanējumu var raksturot kā nākotnes basmūziku lietuviešu gaumē. Mūziķis pārstāvēja Lietuvu Baltijas bītu cīņas festivālā „Satta Outside 2012", bet, ja negadījās būt klāt un dzirdēt, tad ir vērts meklēt rokā pavisam nesen iznākušo „Ritmo Kovos III" („Renegades Of Bump") izlasi, kurā ir atrodams arī YouWin.

Pirmo reizi Rīgā viesosies Miqi 0. no Francijas – ar bītmūziku un eksperimentiem elektroniskās un hiphop mūzikas lauciņā aizrāvies jau kopš deviņdesmito gadu vidus, kā galveno instrumentu izmantojot MPC. Sākotnēji darbojies kopā ar domubiedriem, Project O. ietvaros, bet, pēc panākumiem ar « Straight Outta Bestown » LP, pievērsies solo projektam – Miqi O., un laika posmā no 2010. līdz 2012. gadam ir izdevis sešus albumus sērijā „Untold", piedalījies jau iepriekš pieminētajās bītu cīņās (2011. gadā), kā arī turpinājis darbu pie „Project O." Miqi O. nākotne izskatās gaiša, pašlaik viņš strādā pie jauna albuma, un plāno izveidot savu neatkarīgās mūzikas izdevniecību, kur varētu realizēt visekscentriskākās idejas.

Pasākuma sākums 22:00. Ieeja Ls 4, ar flaijeri Ls 3. Kaņepes­ Kultūras centrs atrodas Rīgā, Skolas ielā 15.

Dirty Deal Audio 2011. gada noslēgums:

Papildus informācijapar Dirty Deal Audio, izdoto mūziku un mūziķiem: http://dirtydealaudio.lv

Foto: Miqi 0. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV