Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Grupa Keksi aicina uz muzikālo skudrupūzni 2013

EasyGet.lv, 26.12.2012. 15:50

2. janvārī grupa Keksi aicina uz tradicionālo muzikālo tusiņu Lielajā Ģildē. Kā katru gadu, Keksi ar solistu Aļģirdu Šuminsku ir sagatavojuši jaunu programmu un pārsteigumus.
Grupa Keksi aicina uz muzikālo skudrupūzni 2013

Grupu kā līdz šim vada leģendārais Latvijas muzikants Aleksandrs Sircovs. Muravejs - viņa segvārds draugu vidū - ir zināms katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti.

Nav noslēpums, ka šis tradicionālais muzikālais pasākums sakrīt ar Aleksandra dzimšanas dienu, kuru viņš vienmēr sagaida ar saviem draugiem – muzikantiem uz skatuves. 2. janvārī Muravejs svinēs 55 gadu jubileju.

Šāds publiskais koncerts notiek tikai reizi gadā, un kā likums, pulcē daudzus īstas dzīvās mūzikas cienītājus. Kā vienmēr uz skatuves varēs redzēt daudzus pazīstamus Latvijas muzikantus, ar kuriem grupa Keksi patstāvīgi sadarbojas.
Pēc daudzo pielūdzēju lūgumiem šajā gadā grupas Keksi skudrupūzni varēs noskatīties arī Cēsīs – 15. janvārī, Jelgavā – 24. janvārī un Madonā – 30. janvārī.

Biļetes uz koncertu 2. janvārī nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs. Koncerta sākums plkst. 19:00. 

Foto: Grupa Keksi. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV