Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Fonoklubs noslēdz gadu ar nekvalitatīvu mūziku

EasyGet.lv, 26.12.2012. 18:29

29. decembrī Cēsu „Fonoklubs" aizvadīs jau ceturto nekvalitatīvās mūzikas nakti, skatuvi atstājot stila, drosmes un fantāziju varā, informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
Fonoklubs noslēdz gadu ar nekvalitatīvu mūziku

„Nekvalitatīvās mūzikas nakts" mērķis ir radīt kolektīvu pašironijas sajūtu unikālā veidā – kāpjot uz skatuves pūļa priekšā, kvalitatīvas aparatūras ielenkumā un izpildot tādu mūziku, kādu citos apstākļos sastapt būtu sarežģīti.

Tieši šie iemesli „Nekvalitatīvās mūzikas nakti 4" padara par lielisku iespēju izpausties gan pavisam jauniem, gan jau pieredzes bagātiem māksliniekiem, izkāpjot no ikdienišķajām robežām, ko pierādīs fakts, ka šajā gadā uz skatuves redzēsim arī pieredzes bagātus un akadēmiski izglītotus mūziķus.

Vakara gaitā uzstāsies grupas Martas Asinis, Šņegūži, Sems un Prērijas Kaucēji, Odze un Irsis feat. Zirneklis, MC Pitons, Seksuālie Fanātiķi un DJ Tehnokālis.

Sākums plkst. 22.00, ieeja bez maksas.

Foto: Šņegūži. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV