Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Bubamarā – Jaunais gads ar „vissmagāko" rokgrupu

EasyGet.lv, 27.12.2012. 18:10

Pasaules mūzikas krogs Audēju ielā 8 starpsvētku nedēļas nogali aizvadīs blūza ritmos ar grupu „Mozambika" un jauno gadu sagaidīs ar Latvijas vissmagāko rokgrupu "Adamsu famīlija", informē Bubamaras pārstāvis Edgars Pienis.

Ceturtdien, 27. decembrī, uz iknedēļas Post Gotye Music Party vakaru aicina DJ Ma.Be.

Piektdien, 28. decembrī, Bubamarā gaidāma dinamiska ballīte ar stingru mūziku no pasaules DJ Imanta K. vadībā.

Sestdien, 29. decembrī, uz Bubamaras skatuves kāps trio Mozambika (http://bluesfest.lv/lat/dalibnieki/Mozambika/). Kopā ar vokālisti un akordeonisti Ievu Kākuli un ģitāristu Rihardu Viciņu to šogad izveidojis Jānis Vanadziņš – pazīstams ne vien kā ilggadējs blūza ģitārists, bet arī kā populārās mūzikas vēstures erudīts – enciklopēdisko zināšanu dēļ iesaukts par blūza profesoru.

Pirmdien, 31. decembrī, krogs Bubamara aicina uz jaunā gada sagaidīšanas ballīti kopā ar – dzīvsvarā mērot – Latvijas vissmagāko rokgrupu "Adamsu famīlija". Viņi dārdinās dziesmu par rūķiem un citus autoru un klausītāju iecienītus panka, blūza un vienkārši ievērojama alkohola daudzuma iespaidā radušos roka gabalus. Par iesildīšanu pirms rūpēsies DJ Džeroms ar saulainu SKA, jautru un smieklīgu mūziku, bet pēc pusnakts līdz rītam dejas vadīs DJ Speiss, pazīstams kā turbofolka grupas „Oranžās brīvdienas" frontmens.

Ieeja sarīkojumos krogā Bubamara – bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV