Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

LU Radio NABA gadu noslēdz ar „Top 100"

EasyGet.lv, 27.12.2012. 18:36

Piektdien, 28.decembrī, no plkst. 12.00, noslēdzot aizejošo gadu, Latvijas Radio 5. kanāla programmā Latvijas Universitātes radio NABA saviem klausītājiem piedāvās tradicionālo gada aktuālāko kompozīciju apkopojumu „Top 100", kas veidots atbilstoši klausītāju balsojumam visa 2012. gada laikā, informē Latvijas Universitātes Preses centrs. Radio NABA ir vienīgais radio Latvijā, kas piedāvā tik plašu muzikālo topu gada noslēgumā.

Kā ierasts gada pēdējā darbadienā,  tiks atskaņotas radio NABA 2012. gada klausītāju 100 iecienītākās dziesmas, kas pabijušas radio NABA „Top 25" un „Top 10 LV". Ar populārāko kompozīciju simtnieku iepazīstinās radio NABA mūzikas instruktori Jānis Vuguls, Mārtiņš Vaters, Jānis Kazulis un Atis Žagars.

Radio NABA „Topi" ēterā skan katru nedēļu piektdienās, ik reizi klausītāju vērtējumam nododot arī līdz septiņām jaunām kompozīcijām. „Top 10 LV" apkopotas jaunākās Latvijas izpildītāju kompozīcijas, savukārt „Top 25" paredzēts ārvalstu melodijām.

Abos radio NABA topos 2012. gada laikā kopā pabijušas 322 aktuālas kompozīcijas, no tām 30% ir Latvijas izpildītāju darbi. Kopā par kompozīcijām klausītāji atdevuši gandrīz 28 tūkstošus balsu. Topā pārstāvētas dažādu stilu kompozīcijas, kā arī plašs valstu un valodu spektrs. Apkopojot rezultātus, tiek ņemts vērā balsu skaits, vieta un tas, cik nedēļas kompozīcija atradusies topa sarakstā.

28.decembrī darbu radio NABA instruktori sāks plkst. 12.00, bet gada vispopulārāko dziesmu pirmais desmitnieks būs dzirdams pēcpusdienā ap plkst. 18.00.

Iepriekšējo gadu „Top 100" saraksti atrodami radio portālā www.naba.lv

Latvijas Universitātes Radio NABA ir nekomerciālās mūzikas radio stacija, kas pirmo reizi ēterā izskanēja 2002. gada 1. decembrī. Tā ir tapusi ar Latvijas Universitātes un Latvijas Radio atbalstu kā Latvijas Radio 5. kanāls un ir dzirdama galvaspilsētā un tās apkārtnē 93,1 FM frekvencē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV