Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Turpinās „Muzikālās bankas 2012" fināla balsojums

EasyGet.lv, 02.01.2013. 17:04 | komentāri (1)

Jaunajā gadā straujiem soļiem tuvojas Latvijas Radio 2 organizētās pop un rokdziesmu aptaujas „Muzikālā banka 2012" fināls, kad uzzināsim aizvadītā gada vērtīgāko dziesmu. Šobrīd ir noskaidrotas tās 15 fināldziesmas, kas izturējušas balsojuma pirmo kārtu un 26. janvārī izskanēs apbalvošanas ceremonijā Ventspilī, informē Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Zvaigzne.
Turpinās „Muzikālās bankas 2012" fināla balsojums

To, kādā secībā sarindosies 15 fināldziesmas un kura no tām kļūs par 2012.gada visvērtīgāko dziesmu, noteiks 2.kārtas balsojums, kas turpināsies līdz 15. janvārim. Finālā iekļuvušas šādas dziesmas (alfabēta secībā): Aizlaid pa viejam - Borowa MC, Bēbīšu maršs - Intars Busulis, Disco - Bermudu divstūris, DNS - Aija Andrejeva, Dzīvo brīvi - Rasell & Sabīne Berezina, Esi man klāt - Astro'n'out, Kad pilsēta guļ – Tumsa, Mēs nepagursim - Mārtiņš Ruskis, Ne silts, ne auksts - PeR un Lady's Sweet, Sapņu pils - Fēlikss Ķiģelis, Signāls – Dons, Uguns ledus - Otra Puse , Vēl viena klusā daba - Prāta Vētra, Vētra nāk - Antra Stafecka, Zieds - Liene Candy.

Balsot par fināldziesmām iespējams aptaujas mājas lapā www.muzikalabanka.lv, bet īpašs balsojums par „draudzīgāko" dziesmu notiks arī portālā www.draugiem.lv.

Aptaujas noslēguma ceremonija Ventspilī notiks ar krāšņu multimediālu šovu un īpaši veidotām vizuālām projekcijām. Dziesmas koncertā izskanēs mūziķu veidotajos priekšnesumos, līdzdarbojoties Kristapa Krievkalna instrumentālajai grupai. Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem koncertu papildinās „Muzikālās Bankas" šī gada eksperti Raimonds Tiguls, Ints Teterovskis, Marts Kristians Kalniņš, Guntis Veits, Artis Gāga, Elīna Šimkus, Laima Jansone un Kristaps Krievkalns.

Nu jau tradicionāli, kopā ar Latvijas Radio 2 radio raidījuma „Muzikālā banka" vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu, apbalvošanas ceremoniju vadīs arī kāds no Latvijas populārajiem mūziķiem, kura vārds vēl tiek turēts noslēpumā.

„Muzikālās bankas 2012" apbalvošanas ceremonija notiks 26. janvārī plkst.19:00 Olimpiskajā centrā „Ventspils". Tiešraidē to varēs dzirdēt arī „Latvijas Radio 2", bet pēc „Panorāmas" ap plkst. 21:15 vērot LTV1.

Visās „Biļešu servisa" tirdzniecības vietās nopērkamas biļetes uz apbalvošanas ceremoniju un tās ģenerālmēģinājumu 26. janvārī plkst. 14:00.

Latvijas Radio 2" dziesmu aptaujas „Muzikālā banka" apbalvošanas ceremonija top sadarbībā ar Ventspils pilsētu.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV