Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

"Nabaklab" notiks elektroniskās "indie" mūzikas vakars

EasyGet.lv, 02.01.2013. 18:10

Piektdien, 4. janvārī, klubā "Nabaklab" notiks daudzpusīgs indie mūzikas vakars, kurā uz skatuves kāps pašmāju grupas "Riga metro", "Carnival youth" un trip-hop grupa "Cats park" no Sanktpēterburgas, informē kluba "Nabaklab" pārstāvis Edgars Āboliņš.
"Nabaklab" notiks elektroniskās "indie" mūzikas vakars

Apvienības "Riga metro" uzstāšanās būs viena no retajām līdz vasarā gaidāmajiem festivāliem - ņemot vērā to, ka "Riga metro" soliste Elīna pārsvarā uzturas ārpus Latvijas, šī noteikti ir viena no retajām iespējām baudīt grupas sniegumu dzīvajā šajā gadā.

"Cats park" ir 2010. gadā Sanktpēterburgā radusies grupa, kura savā mūzikā sakaisē trip-hop, psihodēliskā roka un elektroniskās mūzikas novirzienus, savu sniegumu vienmēr papildinot ar īpaši koncertiem sagatavotām videoprojekcijām.

Koncerta sākums paredzēts plkst. 22:00, NABAKLAB atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12 un ieejas maksa piektdien prasīta netiks.

Papildu informācija:
www.nabaklab.lv
www.cats-park.com
www.rigametro.lv

Foto: Grupa Cats park. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV