Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Sibyl Vane – Love, Holy Water and TV

Aiga Leitholde, 03.01.2013. 11:28

Igauņu indie roka trio ''Sibyl Vane'' albumu ''Love, Holy Water and TV'' izdeva 2012. gada 5. novembrī pašmāju ierakstu idevniecība I Love You Records. Latvijas klausītāji ''Sibyl Vane'' iepazina aizvadītā gada Positivus festivālā, kā arī iesildot ''Garbage'' koncertā Palladium koncertzālē.
Sibyl Vane – Love, Holy Water and TV

Šķiet, rokmūzikas vēsturē visspēcīgākās grupas līderes sievietes ir sastopamas tieši alternatīvajā rokā – Kortnija Lova, Šainena O'Konora, PJ Hārvija, kā arī Šērlija Mensone un citas stipras dāmas. Šis rokmūzikas stils sevī apvieno nedaudz no popmūzikas lipīguma, granža sāpēm, pankroka DIY attieksmes un brīvdomīguma.

''Sibyl Vane'' dziesmu autore ir soliste Helena Randlaht. Viņas radītajai mūzikai piemīt rotaļīgs roķīgums un dramatisms, arī dejām piemērots ritmiskums. Albuma ''Love, Holy Water and TV'' dziesmas iemieso visas īpašības, lai kļūtu par ilgi spēlētām radio stacijās. Īpaši prātā paliekošas ir ''Get out of Town'' un ''Supersonic'', kuru spēks meklējams lipīgajā piedziedājumā, un ''On 'till Dawn'', kurā grupa savā starpā ir savienojusi pretējas noskaņas - rotaļīgu vokāla partiju, smagas ģitāras starpspēles un blūza solo. Albums ''Love, Holy Water and TV'' patiks tiem klausītājiem, kuri jūt nostalģiju pēc deviņdesmito gadu alternatīvā roka un kuriem tuva rokmūzika bez pārspīlēta pompa. Dažu brīdi var gribēties vairāk ''aso nadziņu'' sajūtas un niknāk piespiesta ģitāras pedāļa!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV