Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

„Laternu stundā" uzstāsies „Musiqq" un kantrimūzikas veterāni „Dakota"

EasyGet.lv, 07.01.2013. 09:41

Nedēļas nogalē koncertbārā „Laternu stundā" uzstāsies duets „Musiqq" un kantrīmūzikas leģenda – grupa „Dakota", informē koncertbāra sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Upīte.

Piektdien, 11. janvārī, koncertbārā „Laternu stundā" uzstāsies duets „Musiqq", ko veido divi liepājnieki - Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris. Kopš hita „Abrakadabra", kas „Musiqq" pacēla uz popularitātes viļņa, ir pagājuši vairāki gadi, bet atslēdziņu uz savu klausītāju sirdīm puiši nav pazaudējuši, tieši otrādi – katrs jauns singls tiek gaidīts ar nepacietību. Tieši tādēļ gaidāmajā koncertā dzirdēsim ne vien kompozīcijas no „Musiqq" pirmā albuma „Šī ir tikai mūzika", bet arī pašu jaunāko singlu ar nosaukumu „Dari kā es". Saviem klausītājiem „Musiqq" novēl izdevušos gadu, un kā, piebilst Marats Ogļezņevs, „lai labi domātās jaunā gada apņemšanās neizplēn līdz 11. janvārim!".

Vakara turpinājumā 80. un 90. gadu labākos hītus atskaņos DJ Edgars Lazdiņš.

Sestdien, 12. janvārī, uz koncertbāra skatuves kāps leģendārā grupa „Dakota". Lai arī viņi tiek uzskatīti par kantrimūzikas veterāniem, grupas līderis, komponists, dziedātājs un ģitārists Edvīns Zariņš teic, ka „Dakota" nebūt nav tendēta tikai uz šo konkrēto mūzikas stilu. „Mūsu kompozīcijās ieskanas arī roķīgākas notis, jūtama citu mūzikas stilu klātbūtne," tā E. Zariņš. Savas pastāvēšanas laikā grupa izdevusi trīs albumus un radījusi tādas nemirstīgas kompozīcijas kā „Dzeltenie aizkari" un „Kurtizāņu ugunskurs". Patlaban top ceturtais studijas ieraksts, kas klausītāju vērtēšanai varētu tikt nodots jau šajā vasarā. „Koncertā izpildīsim pārsvarā savas oriģinālkompozīcijas – klausītāju iemīļotas un laika pārbaudi izturējušas," sola E. Zariņš. Pie DJ pults – Edgars Lazdiņš.

Plašāka informācija par „Laternu stundas" pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem pieejama www.laternustunda.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV