Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ceturto gadu pasniegs Latvijas Metal Mūzikas Gada balvas

EasyGet.lv, 07.01.2013. 21:24

Latvijas mūziķi un izdevēji aicināti līdz 25. janvārim iesniegt izvērtēšanai savus 2012. gadā izdotos ierakstus. Ierakstu pieņemšana notiek mūzikas veikalā "Randoms" (Rīgā, Kaļķu ielā 4.), ar norādi "Metāla Gada balvai".
Ceturto gadu pasniegs Latvijas Metal Mūzikas Gada balvas

Vērtēšanai tiks pieņemti visi Latvijas grupu 2012. gadā izdotie metal mūzikas albumi un EP. Ieraksti iesniedzami oriģinālā CD formātā, pretendentu reģistrācija Gada balvai notiek bez maksas.

Neskaidrību gadījumā lūgums rakstīt uz: valdis.mp@gmail.com.

Latvijas Metal Mūzikas Gada balvas 2012 pasākums notiks 22. februārī Rīgā, klubā „Melnā Piektdiena".

Metal Mūzikas Gada Balvas pasniegšanas ceremonija šogad Latvijā notiks jau ceturto reizi. Tās iniciatori ir koncertaģentūras Metalshow.lv un mūzikas kluba „Melnā Piektdiena" pārstāvji, kas ar metālmūzikas koncertu organizēšanu Latvijā nodarbojas jau kopš 1996. gada.

Šogad izmaiņas piedzīvojusi Metal Gada balvas vērtēšanas sistēma - uzvarētāju noteikšanā tiks apvienots žūrijas un interneta balsojums. Optimizējot iesniegto ierakstu objektīvu izvērtēšanu, konkrētas nominācijas albumu iesniegšanai pagaidām netiek izvirzītas.

Iesniegto ierakstu sadalījumu pa nominācijām veiks īpaši izveidota žūrijas komisija.

Sekojiet informācijai http://www.melnapiektdiena.lv/!

Foto: Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV