Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Turpinās pieteikšanās mūzikas grupu konkursam „Troksnis 4"

EasyGet.lv, 08.01.2013. 11:13

10. janvārī noslēgsies grupu pieteikšanās Latvijas Televīzijas raidījuma „SeMS" mūzikas grupu konkursā „Troksnis 4", informē LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.

Savu dalību konkursā līdz 10. janvārim var pieteikt ikviena Latvijas grupa, kuras dalībnieki ir vecumā no 16 gadiem, ar vai bez konkursa pieredzes. Konkursā var piedalīties arī grupas, kuras piedalījušās iepriekšējos „Trokšņa" konkursos, izņemot tie mūziķi, kuri ieguvuši galveno balvu kādā no iepriekšējiem konkursiem.

Šogad konkurss „Troksnis" pirmo reizi norisināsies ārpus Zaķusalas, proti, Rokkafejnīcā, Vecrīgā. Konkursu vadīs atraktīvie „SeMA" vadītāji – Elizabete Nīmane un Valters Frīdenbergs. Konkursa gaitai LTV7 ēterā skatītāji varēs sekot līdzi un piedalīties grupu vērtēšanā sestdienās, sākot no 2013. gada 2. februāra. Pārraižu atkārtojumi – svētdienās un trešdienās.

Deviņos ceturtdaļfinālos grupas izpildīs ne tikai savas, bet arī žūrijas dziesmas. Īpašs pārsteigums sagaida trijos pusfinālos, kad žūrija uzstāsies kopā ar jaunajiem izpildītājiem.

Konkursa „Troksnis 4" lielais fināls notiks tiešraidē 27. aprīlī. Uzvarētāji saņems iespēju veidot kvalitatīvu videoklipu. Savu specbalvu piešķirs arī Mārtiņa Freimaņa fonds.

Pilnu konkursa nolikumu un dalībnieku anketu var atrast LTV7 mājaslapas sadaļā „Troksnis 4".

2011. gada konkursā „Troksnis 3" uzvarēja grupa „Aperitif".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV