Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Liepājā muzicēs starptautisks džeza mūzikas trio

EasyGet.lv, 08.01.2013. 13:34

11. janvārī klubā "Fire bar" uzstāsies Čudars/ Arutjunjans/ Illerhag Trio.
Liepājā muzicēs starptautisks džeza mūzikas trio

Čudars/ Arutjunjans/ Illerhag Trio ir internacionāla laikmetīgās džeza un improvizācijas apvienība, kas sevī ietver trīs jaunus Eiropā atzītus džeza mūziķus. Grupas mūzika nav viegli definējama - tā vienmēr mainās, katru reizi tiek izpildīta citā manierē un ir ļoti atvērta jebkam. Puiši katrs atsevišķi ir spēlējuši swing, blues, pop, heavy metal, klasisko un citu veidu mūziku, un nebaidās no stilistisko barjieru laušanas. Pārsteigumi ir viens no grupas vadmotīviem, tādēļ no mūziķu puses ir gaidāms jebkas - vieglas, estētiskas balādes, smagi funky ritmi, abstraktas skaņu plūsmas un pozitīvi lādēts sešdesmito gadu swing. Tas ir neatkārtojams piedzīvojums gan pašiem puišiem, gan klausītājiem.

Grupas dalībnieki: Matīss Čudars - ģitāra (dzīvo Amsterdamā, Nīderlandē), Joel Illerhag - kontrabass (Zviedrija), Ivars Arutjunjans - bungas (dzīvo Kopenhāgenā, Dānijā)

Klubs "Fire bar" atrodas Liepājā, Stūrmaņu ielā 1, viesnīcas "Fontaine Royal" telpās.

Koncerta sākums 21:00, ieeja no astoņiem vakarā, biļetes cena 2 lati.

www.matisscudars.com
www.joelillerhag.dk
www.soundcloud.com/arutyunyan

Foto: Matīss Čudars. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV