Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Jaunākais no Busuļu brāļiem ar dziesmu "Love" debitē Eirovīzijā

EasyGet.lv, 09.01.2013. 16:27

Grupa "Headline" ar dziesmu "Love" piedalīsies 2013. gada Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā.

Grupa "Headline" iepriekš sevi apliecinājusi ar veiksmīgo debijas singlu "As far as you go", kā arī skandalozo grupas otro singlu "Tu liec man beigt", kurš izraisīja plašu rezonansi sabiedrībā dēļ dziesmas pikantajiem vārdiem.

"Neatkarīgi no dzīves situācijām un atgadījumiem, visam pāri vienmēr būs mīlestība, kas liks izjust, dejot, priecāties un radīt. Latvijā ir skaistākās sievietes, un tieši te ir atrodama īstā mīlestībā, tāpēc nav vērts doties prom no Latvijas. Savējo atradu," smaidot par dziesmu saka tās vārdu autors Mārcis Rēdmanis.

Grupas Headline sastāvā darbojas Lauris Busulis, Mārcis Rēdmanis, Edgars Augustiņš, Jānis Rūmnieks, Kristaps Pavlovskis.

Par dziesmas ierakstu un apstrādi grupa "Headline" saka paldies Pēterim Upelniekam un Mārtiņam Burkevicam. Mūzikas autori – Mārcis Rēdmanis, Lauris Busulis, vārdu autors – Mārcis Rēdmanis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV