Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Roberts Pētersons laiž klajā jaunu dziesmu "You'll never be the same"

EasyGet.lv, 14.01.2013. 10:18

Jaunais mūziķis Roberts Pētersons pilngadības svētkos izdod otro paša producēto dziesmu "You'll never be the same", informē mūziķa menedžments. Arī šīs dziesmas mūzikas un teksta autors ir pats jaunietis.

Pēc veiksmīga starta pagājušā gada rudenī, kad Roberts Pētersons laida klajā pirmo paša producēto dziesmu "Mirkli nosargāt", jaunais mūziķis turpina rakstīt un izdot savas dziesmas. Jaunākais veikums ir dziesma angļu valodā "You'll never be the same", kuras autors gan mūzikai, gan tekstam ir pats Roberts.

"Ļauj sev dzīvot dzīvi pa īstam, tā, lai nekas nav neiespējams. Neliedz sev būt laimīgam un izdzīvo neatkārtojamo šodienu, jo jau rīt tu piedzimsi no jauna," par dziesmu saka autors.

Dziesma ierakstīta un apstrādāta studijā pie mūziķa un producenta Modra Skaistkalna, ar kuru veiksmīga sadarbība Robertam Pētersonam izveidojusies jau iepriekš, strādājot pie dziesmas "Es esmu pamodies", kā arī, ierakstot pagājušā gada Eirodziesmu - "She's a queen". Bet, ja pāgājušajā gadā savu dzimšanas dienu Roberts svinēja televīzijas tiešraidē Eirovīzijas reģionālajā dziesmu atlasē, tad šogad puisis Eirovīzijas vietā savu dzimšanas dienu atzīmē ar jauna singla izdošanu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV