Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Meklē meiteni lomai jaunā Ulda Marhileviča mūziklā

EasyGet.lv, 14.01.2013. 11:02

VSIA „Latvijas Koncerti" rīkotais cikls skolu jaunatnei „Mūzika Tev" šajā sezonā noslēgsies ar vērienīgu Ulda Marhilēviča mūzikla „Pārdotie smiekli" jauniestudējumu Ķīpsalas hallē maijā. Mūzikla pamatā ir Džeimsa Krisa romāna "Tims Tālers jeb pārdotie smiekli" motīvs. Mūzikla režisors ir Juris Jonelis, bet dziesmu tekstus raksta Guntars Račs.

Mūzikla radošā komanda izsludina iespēju jaunietēm vecumā no 16 līdz 25 gadiem pieteikties uz noklausīšanos mūzikla galvenajai sieviešu lomai.

Lai pieteiktos, līdz 22.janvārim (ieskaitot) pretendentei jāatsūta elektronisks pieteikums uz e-pasta adresi vivita@micrec.lv.
Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds un vecums un jāapraksta iepriekšējā skatuves pieredze. E-pastam jāpievieno foto un audio ieraksts Mp3 formātā vai norāde uz vietni internetā, kurā dzirdams vai redzams pretendentes priekšnesums.

Pretendentēm, kuras tiks uzaicinātas uz noklausīšanos, jāsagatavo divas dziesmas latviešu valodā. Viena pēc brīvas izvēles un viena dziesma no Latvijā iestudētiem latviešu komponistu mūzikliem vai muzikālām izrādēm. Priekšnesums iespējams ar koncertmeistaru, a cappella vai izmantojot instrumental pavadījuma fonogrammu.

Noklausīšanās paredzēta 24.janvārī, Izdevniecības MicRec telpās Sēlpils ielā 2c no plkst 16.00.

Tālrunis informācijai : Vivita Leismane mob.28270646

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV