Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumā Intelligent Debosch uzstāsies Lietuvas dīdžeju duets ZW_T

EasyGet.lv, 16.01.2013. 14:26

Pasākumu sērija Intelligent Debosch turpinās arī 2013. gadā. Piektdien, 18. janvārī, bārā "Ar mani atkal runā kaijas" (Rīgā, Stabu ielā 10/1) uzstāsies ZW_T (NSG/minimal.lt, Lietuva), kā arī apvienības Platz Für Tanz pārstāvji, dīdžeji Nikulin un Ksenia Kamikaza. Par vēl vienu īpašu viesi kļūs Andrew 'Les' Leskovsky.

ZW_T ir Lietuvas dīdžeju duets, ko veido ZW un Samuel Tange. Duets dod priekšroku netriviālai techno mūzikai un lepojas ar Lietuvas lielāku minimal/deep techno/house ierakstu kolekciju.

Nikulin ir pieredzes bagāts dīdžejs, ikgadējā elektroniskās mūzikas festivāla Shine Cafe Liepājā organizators. Viņš izvēlas saules enerģijas pilnu house mūziku.

Ksenia Kamikaza, "Debosch" pasākumu saimniece un radioraidījuma "Intelligent Beats" autore, gatavo spilgtu setu tech house stilā. Par viņas oponentu aiz pults kļūs mūziķis un vizuālais mākslinieks Andrew 'Les' Leskovsky, projektu Oriola 701 un CBETOMUSIC dalībnieks.

Sākums plkst. 23:00. Ieejas maksa: 2 Ls pēc viesu saraksta līdz 00:00; 3 Ls pēc viesu saraksta pēc 00:00; 5 Ls bez. saraksta. Lai tiktu viesu sarakstā, jāsūta vārds un uzvārds uz e-pastu guestlist@inbox.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV