Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Bubamarā – melomāns Zaviļeiskis un dzīvības dzēriens tautai

EasyGet.lv, 16.01.2013. 17:18

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 šonedēļ viesosies DJ ShahS un folkmūzikas dziesminieks Uldis Kākulis ar dziesmām kā dzīvības dzēriens tautai.

Trešdein, 16. janvārī, kā jau ierasts, Bubamarā pie pults stāsies deju vadītājs Speiss, pazīstams arī kā grupas „Oranžās brīvdienas" frontmens.

Ceturtdien, 17. janvārī, uz iknedēļas Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) vakaru aicina DJ Ma.Be.

Piektdien, 18. janvārī, ar pasaules mūzikas programmu konservētā veidā uzstāsies DJ ShahS jeb Kaspars Zaviļeiskis, neārstējams melomāns, masu mediju darbonis.

Sestdien, 19. janvārī, uz Bubamara skatuves kāps dziesminieks Uldis Kākulis, puisis ar varenu balsi, viens no Austras Pumpures dziesminieku pulka, izpilda sava nu jau mirušā drauga Induļa Vanaga dziesmas, kā pats norāda, "tās var nosaukt par dzīvības dzērienu tautai !" Uldis Kākulis arī pats raksta dziesmas un kādu no tām dzirdēsim koncertā. Pirms viņa un pēc tam par mūziku rūpēsies DJ Džeroms.

Ieeja sarīkojumos Bubamarā – bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV