Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Caur Stiklu" ziemas sezonu uzsāk grupa „Karmafree"

EasyGet.lv, 21.01.2013. 14:17

Akustisko performanču sērijas „Caur Stiklu" ziemas sezonu ievada grupa Karmafree, vēl nebijušā formātā prezentējot dziesmu „Fragile".
„Caur Stiklu" ziemas sezonu uzsāk grupa „Karmafree"

„Caur Stiklu" piedāvā Latvijas mūziķu akustskās uzstāšanās video formātā. Šo video sēriju ciklā ir piedalījušies tādi mākslinieki kā „Sus Dungo", „Audience Killers", Imants Daksis, „Baložu Pilni Pagalmi" u.c. Atklājot ziemas sezonu, „Caur Stiklu" pirmie sezonas viesi ir grupa Karmafree.

Grupa „Karmafree" ir divu cilvēku grupa, kas dzīvās uzstāšanās reizēs veido pilnas grupas skanējumu, izmantojot cilpmašīnas un efektus.

„Šoreiz mums uzdevums bija grūts - nospēlēt pilnīgi akustiski kādu no mūsu dziesmām, neizmantojot ne cilpmašīnas, ne arī elektrisko basģitāru, tajā pašā laikā saglabājot mūsu oriģinālo skanējumu," teic Karmafree vokāliste Māra Dombrovska. „Par laimi, risinājums atnāca ļoti ātri - nolēmām pieaicināt mūsu mūziķu draugus, kas mums palīdzētu izveidot tik pilnskanīgu dziesmu, kā mēs parasti to divatā radam koncertos."

Dziesma „Fragile" ir no grupas nesen iznākušā minialbuma „Illusions", un šajā video sērijā to izpildīt palīdzēja bītbokseris Guncha, ģitārists Jack, kā arī vokālistes Lolita Krūmiņa un Nora Kalniņa.



Foto: Ekrānšāviņš no video. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV