Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Bijušie grupas "Līvi" dalībnieki apvienojas jaunas dziesmas radīšanai

EasyGet.lv, 21.01.2013. 16:32

Vairāki bijušie grupas "Līvi" dalībnieki apvienojušies, lai kopīgi ierakstītu jaunu dziesmu "Trešā acs", kuras autori ir Tomass Kleins un Guntars Račs.

Grupas Līvi un dueta Fomins & Kleins ģitārists un dziesmu autors Tomass Kleins turpina radīt jaunas dziesmas un veidot jaunus muzikālus projektus. Nesen Tomass publicēja dziesmu „Visi ceļi ved uz mājām", kura tika ieraklstīta kopā ar dziedošo ugunsdzēsēju Jānu Buķeli, bet, producējot savas jaunākās dziesmas „Trešā acs" ierakstu, Tomass studijā sapulcināja gandrīz neiespējamu kompāniju. Dziesmas ierakstā piedalījušies kolēģi no Līviem, kuri vēl nesen publiski viens otram veltīja skarbus vārdus. Taču, kā agrāk bieži uzsvēris grupas ilggadējais basģitārists Jānis Grodums, tad: „Īsti Līvi ir sakašķējušies Līvi".

Dziesmas „Trešā acs" ierakstā piedalījušies Tomass Kleins (ģitāra un balss), Ainars Virga (balss), Vilnis Krieviņš (bungas), Guntars Mucenieks (taustiņi, balss), Aivars Brīze (balss) un viņiem palīdzēja arī dziesmas studijas producents Mārtiņš Burkevics (bass) un draugs Juris Kristons (taustiņi).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV