Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Izziņots Lindas Leen papildkoncerts Palladium

EasyGet.lv, 22.01.2013. 09:40

Lindas Leen ikgadējo februāra koncertu noslēguma gadā, ņemot vērā lielo publikas atsaucību, notiks papildkoncerts 13. februārī koncertzālē Palladium Riga plkst. 19:30, informē koncertu DEMO producents Ēriks Kibermanis. Kā iepriekš ziņots, šogad koncerti norisināsies 14. februārī Rīgā, 15., 16. un 17. februārī – Valmierā, Liepājā un Jelgavā.
Izziņots Lindas Leen papildkoncerts Palladium

Linda Leen, uzsākot darbu pie sava ceturtā solo albuma, skatītājiem piedāvā unikālu DEMO koncertu sēriju, kuru ietvaros publikai būs iespēja dzirdēt pašus jaunākos komponistes darbus, kuri tapuši sadarbojoties ar jaunizveidoto Eiropas labākajās laikmetīgās mūzikas augstskolās studējošo mūziķu apvienību The Gray Cardinals. Tās sastāvā - jau starptautiski atzītie Matīss Čudars (ģitāra), Ivars Arutjunjans (bungas), Rūdolfs Macats (taustiņinstrumenti) un Johannes Vaht (Dānija, kontrabass).

Jauno albumu paredzēts izdot šī gada rudenī, bet DEMO koncerta iecere ir atspoguļot klausītājiem vienu no posmiem dziesmas ceļā no idejas līdz ierakstam - DEMOnstrēt komponistes pirmatnējo skaņdarba materiālu – bez producēšanas, studijas uzslāņojumiem. Šis būs vairāk kā koncerts, mākslinieki atskaņos to mūziku ko parasti tur noslēpumā – demo versijas. Tā būs iespēja sadzirdēt un sajust jauna muzikāla materiāla tīrradņus, kurus šādā veidolā varēs dzirdēt tikai šajos piecos koncertos!

Biļetes uz papildkoncertu ir iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā un internetā.

Vairāk informācijas: www.lindaleen.com un www.draugiem.lv/lindaleenmusic

Foto: Linda Leen. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV