Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Amber Muse ballītē London Callin' uzstāsies Mets Meisterss no Apvienotās Karalistes

EasyGet.lv, 22.01.2013. 10:46

Amber Muse komanda jauno gadu atklāj ar turpinājumu ballītēm ar dažādu pasaules pilsētu viesu piedalīšanos. Par 25. janvāra „London Callin'" klubā „Secret Garden" galveno viesi kļūs visā pasaulē pazīstamā un ietekmīgā skaņu ierakstu leibla Freerange Records pārstāvis Mets Meisterss (Matt Masters). Viesi pie atskaņotājiem atbalstīs projekta Phonetica dalībnieki Max Lomov, Bogdan Taran un ZaZzy, kā arī divkārtējais labākais Latvijas dīdžejs Andre Crash.

Mets Meisterss pirmo darba pieredzi Freerange Recors ieguva 2004.gadā, bet savu pirmo sezonu Ibizā aizvadījis klubos Kinky Malinki, Pukka Up un Sun Sea Bar rezidenta statusā, spēlējot uzreiz desmit tūkstošu auditorijai klubā Privilege. Pēc remiksa izveidošanas Jimpstera skaņdarbam „A Love Like This", kuru Pīta Tonga raidījumā „Essential Selection" nospēlēja Groove Armada dalībnieki, viņš saņēmis piedāvājumu pievienoties Freerange komandai.

Meta Meistersa singls „Deep or What" 2010.gadā sasniedza otro vietu veikala Beatport deep house topā, kur noturējās vairākas nedēļas. Ar setiem mākslinieks ir apciemojis pusi planētas un ir viens no Freerange ballīšu rezidentiem. Ik mēnesi, mainoties kārtām ar Jimpster, viņš ieraksta radio šovu ar leibla Freerange vārdu, piedāvājot pasaules auditorijai (liels skaits FM radiostaciju visā pasaulē, ēteri www.DanceRadio.lv un vairāk nekā 100 tūkstoši podkāsta klausītāju) visaktuālāko underground house skanējumu. Starp Meta pēdējiem projektiem – Arithmetics kopā ar Pezzner no ASV.

Max Lomov, Bogdan Taran un ZaZzy ar projektu Phonetica ir izdevuši vairākus singlus un šobrīd tiek gatavotas vēl divas relīzes. Viena no tām - „Impossible Love" sadarbība ar Latvijas džeza-funk grupu Soulemotion - iznāks janvāra beigās Horvātijas leibla Space Walker paspārnē. Bet par nākamo kļūs treks „Daft 16", kuru izdos EleFlight Records, ar ballītes galvenā viesa Meta Mastersa remiksu.

„London Callin'" sākums klubā „Secret Garden" (Grēcinieku ielā 28) pulksten 23:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūšanai viesu sarakstā sūtīt vārdus un uzvārdus uz e-pastu info@ambermuse.com.

Informatīvās saites:
www.soundcloud.com/matt-masters
www.freerangerecords.co.uk
www.ambermuse.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV