Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Fire Bar koncertēs blūza grupa The Moonhouse

EasyGet.lv, 22.01.2013. 13:20

Piektdien, 25. janvārī, klubā Fire Bar muzicēs blūza grupa The Moonhouse, kas agrāk bija zināma ar nosaukumu The Mike Hawk band.

Grupa spēlē kopā vien pusotru gadu, taču šajā laika sprīdī The Moonhouse paspējuši iegūt dažādas balvas gan jauno, gan sevi jau pierādījušo mūziķu konkursos. Grupas stils ir balstīts uz psihedēlisko roku, mazliet džezu un tam visam pāri klājas blūzs.

The Moonhouse izdevuši savu pirmo ierakstu, kurā dzirdami gan smagnējāki rifi, gan mazliet psihedēlisku balāžu, kā arī ritmiski interesantas dziesmas. Pašlaik apvienība strādā pie jauna materiāla, kas drīz būs gatavs publiskai atskaņošanai. Pāris dziesmu no gaidāmā albuma tiks atklātas arī Liepājā, bet liela daļa vēl paliks slepenībā, līdz būs pilnībā noslīpētas.

Klubs "Fire bar" atrodas Liepājā, Stūrmaņu ielā 1, viesnīcas "Fontaine Royal" telpās. Koncerta sākums 21:00, ieeja no astoņiem vakarā, biļetes cena 2 lati.

Resursi: 
www.draugiem.lv/themoonhouse
www.firebar.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV