Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Alternative.lv pasniegs gada balvas; sākusies balsošana

EasyGet.lv, 23.01.2013. 13:34

Mūzikas portāls Alternative.lv izziņo „Alternatīvās gada balvas" balsojuma sākšanos. Balvu pasniegšanas pasākumā 8. februārī klubā „Nabaklab" uzstāsies grupas „Tesa", „Enhet", „Burned in Blizzard" un dīdžejs Uldis Rudaks.
Alternative.lv pasniegs gada balvas; sākusies balsošana

„Alternative.lv" pārstāvji aicina piedalīties 2012. gada smagāk strādājušo alternatīvo grupu noteikšanā, lai atbalstītu, motivētu un pateiktu paldies gan jaunajām apvienībām, gan jau pieredzējušajiem mūziķiem par ieguldījumu Latvijas mūzikas attīstībā.

Pasākuma organizatori, iesaistot pašas grupas un sekotājus, ir apkopojuši vairāk nekā 80 pašmāju grupas, piedāvājot balsotājiem iespēju iepazīties ar lielāko daļu Latvijas alternatīvās skatuves pārstāvju, sniedzot vērtējumu sešās nominācijās. Grupas, kuras laika posmā līdz 1. februārim (ieskaitot) būs guvušas lielāko atbalstu, saņems īpaši veidotas Alternative.lv balvas, kuras tapušas sadarbībā ar pasākuma atbalstītāju „Jagermeister".

Koncerts un balvu pasniegšana norisināsies 8. februārī plkst. 21:00 klubā „Nabaklab", uz skatuves kāpjot eksperimentālajai postmetāla grupai „Tesa", Cēsu metalcore apvienībai „Enhet", kā arī salīdzinoši jaunajai, taču perspektīvajai „Burned in Blizzard". Balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs Pēters Riekstiņš.

Ieejas maksa sarīkojumā - Ls 3, reģistrējot savu balsi - Ls 2.

Balsošana norisinās šeit.

Foto: Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV