Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Tallinas mūzikas nedēļa šogad pulcēs mūziķus no 30 valstīm

EasyGet.lv, 23.01.2013. 14:38

Ikgadējā Tallinas mūzikas nedēļa, kas šogad Igaunijā notiks aprīļa sākumā, saņēmusi pieteikumus no 519 māksliniekiem, kas pārstāv 30 dažādas valstis, informē Tallinas mūzikas nedēļas organizatori.
Tallinas mūzikas nedēļa šogad pulcēs mūziķus no 30 valstīm

Tallinas mūzikas nedēļa notiks jau piekto reizi, un tajā būs pārstāvēti visdažādāko žanru mūziķi, sākot no laikmetīgās akadēmiskās mūzikas līdz pat smagajam rokam.

Uz Igauniju aprīļa sākumā dosies mūziķi no tādām valstīm kā Baltkrievija, Dānija, Somija, Gruzija, Vācija, Ungārija, Spānija, Itālija, Luksmeburga, Nīderlande, Norvēģija, Polija, Krievija, Lielbritānija un citas Eiropas valstis. Tāpat uz Tallinu ceļu mēros arī mūziķi no tālākām valstīm – Austrālijas, Brazīlijas, Kanādas, Senegālas, ASV u.c. Pieteikumi saņemti arī no Latvijas un Lietuvas. Igauniju mūzikas nedēļā pārstāvēs 150 dažādas grupas un mūziķi.

Tallinas mūzikas nedēļa šogad notiks no 4. līdz 6. aprīlim. Kopumā plānots uzņemt ap 600 mūzikas profesionāļus no ierakstu kompānijām, festivālu rīkotājkompānijām, koncertorganizatoriem, aģentūrām un mūzikas medijiem.

No Latvijas Tallinas mūzikas nedēļā iepriekš piedalījušies grupas "Prāta vētra", "Instrumenti", "Soundarcade", dziesminieks Goran Gora un citi.

Foto: Konference Tallinas mūzikas nedēļas ietvaros. Foto (c) fluon.blogspot.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV