Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Klubs Coyote Fly rekonstrukcijas sākumu svin ar ballīti

EasyGet.lv, 23.01.2013. 16:01

Sestdien, 26. janvārī, klubā Coyote Fly notiks pirmsrekonstrukcijas ballīte, kuras laikā savu setu sniegs DJ un kluba rezidenti: Markus Riva, Hoen, Jeen Klein, PM2THEAM. Jau nākamajā dienā rīdzinieku iecienītajā nakts klubā sāksies remonta darbi, kas ilgs līdz 14. februārim.

Uz līdzšinējās skatuves paredzēts izbūvēt Moët atpūtas zonu trijos stāvos, savukārt deju zālē pilnībā tiks mainīts bāra izkārtojums – turpmāk telpas vidū atradīsies skatuve, tādējādi dodot iespēju pilnīgi visiem kluba viesiem pārredzami vērot mākslinieku uzstāšanos. Ja iepriekš Lounge zālē bija iespēja atpūsties tikai kluba VIP karšu īpašniekiem un tā bija atdalīta no pārējām telpām, tad tagad Grey Goose zona būs savienota ar deju zāli un atvērta pilnīgi visiem apmeklētājiem, bet līdzšinējos koku elementus nomainīs putnu figūras.

Esošo ekrānu vietā paredzēts uzstādīt 12 LCD ekrānus, kas paspilgtinās klātesošo emocijas un radīs klubam atbilstošu gaisotni. Tāpat kluba īpašnieki ir padomājuši arī par gaismas un skaņas sistēmas pilnveidošanu.

Coyote Fly līdzīpašnieks un interjera dizainers Oskars Skara stāsta: „ Lai nakts klubs būtu interesants saviem apmeklētājiem – tajā nemitīgi ir jāiegulda līdzekļi un jādomā par tā attīstību. Pērn septembra vidū atklājām vienīgo apsildāmo terasi Rīgā, kura atkal tiks atvērta apmeklētājiem ar siltākā laika iestāšanos, savukārt šobrīd plānojam izmainīt Coyote Fly interjeru, padarot to vēl saistošāku. Tāpat turpinām strādāt ar personālu un kopējo kluba piedāvājumu, jo, kamēr šeit notiks rekonstrukcijas darbi, darbinieki apgūs pasaules jaunāko kokteiļu pagatavošanas iemaņas, kā arī apmeklēs klientu apkalpošanas apmācības. Pagājušais gads klubā ir bijis īpašs, jo pie mums ir uzstājušies daudzi pasaulē zināmi mākslinieki, tādēļ, iepriecinot klientus, paralēli rekonstrukcijas darbiem strādājam arī pie slavas sienas izveides, kas publiskai apskatei tiks nodota 16. februārī, kad gaidīsim visus draugus un uzticamākos klientus kopā atzīmēt mūsu izaugsmi!"

16. februārī klubā Coyote Fly, Tērbatas iela 2, Rīgā, notiks atklāšanas pasākums, kura laikā visiem interesentiem būs iespēja klātienē ieraudzīt kluba pārvērtības un ar svinībām atzīmēt Coyote Fly jaunās ēras sākumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV