Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Edavārdi laiž klajā miksteipu "Es Esmu Šeit"

EasyGet.lv, 28.01.2013. 10:10

Edavārdi, viena no zināmākajām figūrām latviešu hiphopa kustībā, klausītājiem bezmaksas lejupielādei piedāvā pavisam jaunu miksteipu ar nosaukumu "Es Esmu Šeit".
Edavārdi laiž klajā miksteipu "Es Esmu Šeit"

Miksteipā (angļu val. — mixtape) ir 22 dziesmas — daļā no tām par pamatu izmantotas pasaulē pazīstamu singlu instrumentālās versijas, taču lielāko daļu muzikālā materiāla sacerējuši pašmāju bītmeikeri Kashuks, Tablis, Oriole, kā arī ansis un 181h jeb "Netīrās cilpas". Šī relīze tapusi pēdējā gada laikā un piedāvā klausītājam oriģinālu un tehnisku skanējumu un tēmas, kas ir aktuālas Edavārdu iekšējā pasaulē un apkārtējā vidē un kurās ir apskatītas izpildītāja pārdomas, kas radušās, esot jaunam cilvēkam, kas dzīvo 21. gadsimta Latvijā.

Miksteips ierakstīts un ieskaņots studijā "Netīrās cilpas", par skaņas apstrādi un māsteringu parūpējies ansis (Dirty Deal Audio).

"Šī relīze tapa ļoti radošā dzīves periodā, kad es beidzot sapratu, kā un ko es gribu pateikt savās dziesmās. Iespējams, tādēļ es salīdzinoši īsā laikā varēju radīt tik daudz materiāla. Miksteipā es eksperimentēju, skaitu trakus reprezentus, izlieku savu iekšējo pasauli un vienkārši pieduros — tajā ir viss, kas raksturo un raksturoja mani līdz šim brīdim. Uzskatu, ka šis ir mans līdz šim interesantākais, apjomīgākais un, iespējams, labākais darbs. Es izvēlējos miksteipa formātu, jo vēlējos parādīt savu versiju un skatupunktu no šo dziesmu konceptuālā skatpunkta. Es domāju, ka miksteips ir arī laba iespēja cilvēkiem salīdzināt latviešu bītmeikeru spējas ar populārākajiem ārzemju producentiem," — Edavārdi par miksteipu.

"Es esmu šeit" klausāms arī tiešsaistē, Edavārdu YouTube kanālā http://youtube.com/edavaardi; tāpat izpildītāja mājas lapā http://edavardi.lv/teksti pieejami arī visu dziesmu teksti.

Miksteipa iznākšana tiks atzīmēta 2. februārī klubā Nabaklab; ieeja — sākot no 19:00 (bez vecuma ierobežojuma), ieejas maksa — Ls 3. Pasākumu iesildīs bītmeikeris/ mūziķis Kashuks (Dirty Deal Audio) ar oriģinālmūzikas setu, un koncerta izskaņā kluba mazajā zālē stafeti pārņems Tablis (Dirty Deal Audio).

Edavārdi vēlas pateikties visiem, kuru atbalsts palīdzējis tapt šim darbam.

Vairāk informācijas meklējiet izpildītāja mājas lapā http://edavardi.lv

Foto: Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV