Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Nottārs piedāvā dziesmu un video "Perfekta diena"

EasyGet.lv, 28.01.2013. 10:35

Hip-hop mākslinieks Nottārs prezentē savu jauno gara darbu, kas tapis, sadarbojoties ar Mārtiņu Grunti, kurš atpazīstamību ir ieguvis, piedaloties šovā Okartes skatuve. Abu mākslinieku sadarbībā radies jauns singls un video klips – "Perfekta diena".

Dziesma "Perfekta diena" ir par dzīves situāciju, kad blakus ir mīļotā meitene, tu jūties laimīgs ar to, kas tev dzīvē ir un tev nekas vairāk nav vajadzīgs. Šādu situāciju Nottārs raksturo par perfektu dzīvi. „Mūsdienās, kad daudzi cilvēki var saskatīt savā dzīvē vairāk slikta nekā laba, vairāk iemeslu, lai atteiktos no sev vēlamā komforta, es radīju šo dziesmu, lai vismaz uz sekundi mainītu šo domāšanu. Kad tu dzirdi sev apkārt vairāk labu lietu, tad ar tevi pašu arī notiek labas lietas, tu sev zemapziņā to ieskaidro. Tāpēc es arī sacerēju šo dziesmu, lai vairotu pozitīvo domāšanu mūsējā apkārtējā vidē," par dziesmu saka Nottārs.

Mūzikas video klipa autors ir jaunais operators Toms Leinasars, kurš ir arī pazīstams kā interneta šova „Rīga Par" operators. Mūzikas klipa veidošanā piedalījās Ievas Bitenieces deju kolektīvu meitenes „PRO X". Pats video klips tika filmēts „VIP Party Bus" autobusā.

Abi mākslinieki piedāvā iegādāties dziesmu legāli doremi.lv mājas lapā. http://doremi.lv/Music/item/Perfekta-diena

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV