Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Čīču dzimšanas dienā iedvesmo klausītaju mīlestība

EasyGet.lv, 28.01.2013. 12:33

Svētdien soloprogrammā „Man beidzot 20" savu apaļo dzimšanas dienu sagaidīja dziedātājs Dzintars Čīča, kuram tieši šodien aprit ilgi gaidītie 20 gadi. Abi koncerti Rīgas Latviešu biedrības namā pulcēja pilnas skatītāju zāles, izpelnīdamies grandiozas ovācijas.
Čīču dzimšanas dienā iedvesmo klausītaju mīlestība

„Tas, ko klausītāji man šovakar dāvāja, nav salīdzināms ar kādu materiālu dāvanu," pēc abiem koncertiem atzinās tautā iemīļotais dziedātājs. „Godīgi sakot, jutos neērti, ka pēc abiem koncertiem man, divdesmitgadniekam, kājās cēlās visa zāle manu cienījamo klausītāju. Tā ir īsta iedvesma man kā mūziķim. Paldies!"

Virtuozā pianista Anatolija Livčas pavadībā Dzintars Čīča koncertā izpildīja ne tikai savas zināmākās dziesmas, bet arī dziesmas no teātra izrādēm, negaidīti dziedātājs klausītājus pārsteidza arī ar pāris klasiskiem skaņdarbiem – Emīla Dārziņa „Teici to stundu, to brīdi" un „O' sole mio".

Čīčas koncertu noklausījās un sveikt ieradās arī viņa skatuves partneri un draugi – Andris Daņiļenko, Vita Baļčunaite, Roberto Meloni un brāļi Riči.

Atsaucoties uz klausītāju interesi, vēl viens Dzintara Čīčas soloprogrammas „Man beidzot 20" koncerts notiks Sieviešu dienas priekšvakarā 7. martā plkst. 19 Ogres kultūras centrā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV