Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jauns mēness izdod jubilejas koncerta ierakstu

EasyGet.lv, 29.01.2013. 09:31 | komentāri (1)

Tuvojoties „Jauns Mēness" 1. februāra atvadu papildkoncertam, izdevniecība „UPE" laiž klajā koncerta ierakstu no 1. decembra koncerta koncertzālē Palladium.
Jauns mēness izdod jubilejas koncerta ierakstu

Pēc vairāk nekā desmit gadu ilga pārtraukuma „Jauns Mēness" koncertzālē Palladium 1. decembrī pulcēja ap 1800 dažādu paaudžu klausītāju, izpildot nozīmīgākos un populārākos skaņdarbus no dažādiem grupas radošās darbības posmiem.

„Jauns Mēness" toreiz bija Ainars Mielavs, Gints Sola, Aivis Kalvāns, Guntars Račs, Juris Kroičs, Māris Muktupāvels, Aigars Voitišķis, Norberts Skraucis un Uģis Prauliņš. Zīmīgi, ka neviens koncerta skaņu signāls ierakstu studijā nav labots vai no jauna ieskaņots.

„Jauns Mēness" vēlreiz uzstāsies koncertzālē Palladium piektdien, 1. februārī. Pēdējās biļetes uz koncertu tirdzniecībā pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs un www.palladium.lv.

No 1. februāra koncerta ieraksts būs nopērkams mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV