Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Koncertbārā „Laternu stundā" muzicēs Andris Kivičs un grupa „Klaidonis"

EasyGet.lv, 30.01.2013. 13:45

1. februārī koncertbārā „Laternu stundā" uzstāsies grupa „Klaidonis", savukārt dienu vēlāk - Andris Kivičs kopā ar Sandiju Vīganti un Laimu Graudu, informē koncertbāra pārstāve Ilze Upīte.

Piektdien, 1. februārī, uz koncertbāra „Laternu stundā" skatuves kāps grupa „Klaidonis". Viņu mūziku iemīļojuši gan kantrī, gan šlāgera cienītāji, jo vairums dziesmu pārstāv abus minētos mūzikas stilus. Apvienība guvusi panākumus Latvijas TV „Šlāgeraptaujā", ar labu rezultātu startējusi arī „Eirodziesmas" nacionālajā atlasē. Patlaban grupa „Klaidonis" aktīvi koncertē visā Latvijā un priecē klausītājus ar savām populārākajām un publikas iemīļotākajām kompozīcijām.

Pēc koncerta pie DJ pults – Roberts Ošiņš (LR2).

Sestdien, 2. februārī, koncertbārā uzstāsies grupas „Z- Scars" līderis Andris Kivičs kopā ar divām televīzijas šovu dalībniecēm - Sandiju Vīganti („Okartes Skatuve") un Laimu Graudu („O!Kartes akadēmija"). Populārais mūziķis labprāt atbalsta jaunos talantus, pērn kopā ar S.Vīganti iedziedot dziesmu "Mūsu pirmā vasara", savukārt 2011. gadā – dziesmu "Paliec tepat" kopā ar L.Graudu. Pašam A.Kivičam pērnais gads bijis notikumiem bagāts – izdots pirmais soloalbums un dzejoļu krājums ar nosaukumu „Skārienjūtīgs". Dziesmas no jaunā albuma būs dzirdamas arī sestdienas vakara koncertā.

Vakara turpinājumā 80. un 90. gadu labākos hitus atskaņos DJ Edgars Lazdiņš.

Plašāka informācija par „Laternu stundas" pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem pieejama www.laternustunda.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV