Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Linda Leen izdod jaunu singlu un videoklipu

EasyGet.lv, 31.01.2013. 11:10

Gatavojoties februāra koncertiem un strādājot pie jaunā albuma, Linda Leen izdod jaunāko singlu "Pink Glasses", kuram radīts arī videoklips, informē mūziķes pārstāvis Ēriks Kibermanis.
Linda Leen izdod jaunu singlu un videoklipu

Dziesmas mūzikas un vārdu autore ir Linda Leen, savukārt aranžējuma konceptuālā ideja un tās pilnveidošana norisinājās pagājušā gada izskaņā, kad komponiste kopā ar The Gray Cardinals mūziķiem Matīsu Čudaru (ģitāra), Ivaru Arutjunjanu (bungas), Rūdolfu Macatu (taustiņinstrumenti) un Johannes Vaht (Dānija, kontrabass) aizvadīja radošo nometni, gatavojot jauno dziesmu koncertprogrammu DEMO. Ieraksta master jeb gala versija tapusi Calux Mastering studijā Berlīnē, līdzdarbojoties producentam Niels Zuiderhoek.

"Pink Glasses" iezīmē topošā albuma virzību, kā arī nedaudz paver priekškaru februāra koncertu sērijai, kuras ietvaros notiks pieci koncerti – 13., 14. februārī koncertzālē Palladium Riga, kā arī 15., 16. un 17. februārī – Valmierā, Liepājā un Jelgavā!

Sadarbojoties ar radošo apvienību galjafilms.lv, radīts arī "Pink Glasses" mūzikas video. Tā scenārija koncepts veidojās no dziesmā iekļautā stāsta un dziesmas iekšējās dramaturģijas – mēģinot vizualizēt muzikālo un saturisko materiālu. Klipa nonākšana pie skatītājiem tapa iespējama, pateicoties daudzajiem palīgiem – galjafilms.lv, Rīgas Filmu Studijas kaskadieru komandai Artjoma Grigorjeva vadībā, Cinevera.lv gaismu nodrošinājumam, grimma māksliniecei Anastasijai Kobrinskai, frizierei Edītei Supei, laukuma iekārtošanas assistentiem Agnesei Siksnai, Jānim Zeidakam un Ērikam Dobrišinam, kā arī atsaucīgajai Dizaina Fabrikas komandai.

Digitālajā formātā izdoto dziesmu iespējams lejuplādēt iTunes Store https://itunes.apple.com/us/album/pink-glasses-single/id597664637

Vairāk - www.lindaleen.com un www.draugiem.lv/lindaleenmusic

Foto: Linda Leen. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV