Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Klubā "Fire bar" uzstāsies blūza grupa "Mozambika"

EasyGet.lv, 31.01.2013. 13:00

1. februārī klubā "Fire bar" koncertēs muzikālā apvienība Mozambika - blūza izpildītāji, kas nepārprotami ir emocionāli uzrunājošākā muzikālā tradīcija.

Apvienības kodols ir viens no ievērojamākajiem blūza ģitāristiem Latvijā Jānis Vanadziņš, kura ģitāras spēlei nevar tā vienkārši paiet garām.

Par grupas pirmsākumu var uzskatīt mūzikas un mākslas festivālu „Bildes 2011", kad Jānis Vanadziņš dalībai blūza koncertā festivāla ietveros kā solisti bija uzaicinājis uzstāties Ievu Kākuli. Abu mūziķu sadarbība turpinājās un 2011.gada nogalē pievienojoties daudzsološajam ģitāristam Rihardam Vilciņam, kas ir Jāņa Vanadziņa skolnieks, izveidojās muzikālā apvienība ar nosaukumu Mozambika. Līdz šim ielākās uzstāšanās ir bijušas 2012.gada blūza festivāls Siguldā un mūzikas un mākslas festivāls „Bildes 2012", kad muzikālās apvienības pamatsastāvam pievienojās bundzinieks Andrejs Rozītis un basģitārists Valdis Ziberts.

Patlaban mūziķi strādā pie jauna oriģinālmūzikas materiāla, kā arī jau pie esošā repertuāra paplašināšanas, kur bez blūza ir ietverts gan rokenrols, džezs un kantrī. Sastāvs: Jānis Vanadziņš – ģitāra, Rihards Vilciņš – ģitāra, Ieva Kākule – balss, akordeons.

Klubs "Fire bar" atrodas Liepājā, Stūrmaņu ielā 1, viesnīcas "Fontaine Royal" telpās. Koncerta sākums 21:00, ieeja no astoņiem vakarā, biļetes cena 2 lati. Papildu informācija - www.firebar.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV