Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izsludināts konkurss dīdžejiem un producentiem „Burn Studios Residency 2013"

EasyGet.lv, 01.02.2013. 14:05

Vai esi sapņojis kādu dienu nokļūt elektroniskās deju mūzikas notikumu virpulī, mācīties no labākajiem un pacelt savu skanējumu citā līmenī? Iespēju, kas gadās vienu reizi dzīvē, otro gadu pēc kārtas piedāvā konkurss „Burn Studios Residency".
Izsludināts konkurss dīdžejiem un producentiem „Burn Studios Residency 2013"

„Burn Studios Residency" piedāvā parādīt savu talantu un iegūt rezidējošā dīdžeja vietu – visu vasaru uzstāties karstākajos Ibizas klubos. Tūkstošiem cilvēku no visas pasaules pieteicās pagājušā gada konkursam un par konkursa uzvarētājiem kļuva Manu Vulcano, Adam Zasada un Urban Jeram. Viņu sapņi piepildījās – dīdžeji rezidēja tādos klubos kā „Sankeys", „Café Mambo" un „Privilege".

„Burn Studios Residency" piedāvā ne tikai perspektīvu visas sezonas garumā karsēt Ibizas deju laukumus, bet arī iegūt neatsveramu pieredzi.

15 jauno un talantīgo izpildītāju no visas pasaules, kuri būs uzvarējuši savas valsts atlasē, dosies uz „International Music Summit" (IMS) konferenci Ibizā, lai satiktos ar elektroniskās mūzikas industrijas autoritātēm.

Uzvarētāji piedalīsies praktiskajā nometnē. Tajā nodarbības vadīs labākie elektroniskās mūzikas eksperti, kuri sniegs padomus, kādā virzienā attīstīt talantu.

Trīs „Burn Studies Residency" lektoru vārdi ir zināmi – elektroniskās mūzikas skatuves giganti Solomun, Steve Lawler un Maceo Plex. Jauni pasniedzēju vārdi tiks paziņoti jau pēc neilga laika.

Visā pasaulē cienītie lektori apspriedīs katru niansi – no produkcijas un uzstāšanās līdz imidžam un reklāmai. Jaunās zināšanas kļūs par labāko tavas karjeras tramplīnu.

Vēlies piedalīties? Viss, kas nepieciešams – līdz 20 minūtēm garš mikss, kas līdz 18. martam augšupjāielādē mixcloud.com/burnstudiosresidency. Papildu informācija: www.burn-studios.com un www.facebook.com/burn

Foto: Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV