Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgas Domā notiks "Sus Dungo" koncerts "Leduspuķē"

EasyGet.lv, 04.02.2013. 09:33

19. februārī plkst. 19:00 Rīgas Domu ar instrumentālu polifoniju piepildīs meiteņu apvienība "Sus Dungo", informē "MansDoms" projekta vadītājs Gatis Vectirāns. Koncerts "Leduspuķē" būs īpašs veltījums ziemas skaistumam.
Rīgas Domā notiks "Sus Dungo" koncerts "Leduspuķē"

"Sus Dungo" ir neatkārtojams dārgums Latviešu neatkarīgajā mūzikā, sauktas par "indie popa fejām", astoņas jaunās dāmas ar plašu instrumentu klāstu, ieskaitot akordeonu, bandžo, ukuleli, flautu, metalofonu un arfu, meitenīgi dzidrām balsīm, kas atstāj neizdzēšamu iespaidu un sajūtīgu skatuves tēlu.

"Leduspuķē ir savāds, šarmants un reizē skarbs skaistums. Arī mēs šajā koncertā sniegsim ziemas elpu gan skanējumā, gan sajūtā – ledus kristāla puses sadarbībā ar viesmāksliniekiem Aneti Kozlovsku, Goran Goru un topošo horeogrāfu Klāvu Liepiņu. Būs arī kāds balts pirmatskaņojums," atklāj mūziķes.

"Sus Dungo" koncerts ir turpinājums 2012. gada aizsāktajai sabiedriskās kustības "Mans Doms" aktivitāšu virknei, kas veicina Doma katedrāles sabiedriskās nozīmes aktualizēšanu ar mūsdienu mūzikas koncertiem: mūziķa Goran Gora koncertu, barikāžu atcerei veltītu koncertu Doma laukumā "Ar Domu par rītdienu", Raimonda Tiguļa "Ar domu par Ziemeļu skaņu" un Anetes koncertu "Tik Daudz" u.c.

Biļetes pieejamas Rīgas Doma kasē un www.eKase.lv jau no 1. februāra. Biļešu cena ir Ls 7, studentiem, skolēniem un pensionāriem Ls 5. Līdz 7 gadu vecumam bez maksas. Visi ienākumi tiks novirzīti Rīgas Doma jaunās vitrāžas izveidei.

Foto: Sus Dungo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV