Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Čikāgas piecīši Palladium sniegs koncertu "Vēlreiz ar draugiem"

EasyGet.lv, 04.02.2013. 15:46

28. februārī koncertzālē "Palladium" uzstāsies "Čikāgas piecīši". Īsi pirms koncerta grupa Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā tiks godināta par Mūža ieguldījumu populārajā mūzikā.
Čikāgas piecīši Palladium sniegs koncertu "Vēlreiz ar draugiem"

Leģendārā ASV latviešu grupa dibināta 1961. gadā. Lai arī Padomju Latvijā grupas ieraksti netika izdoti un pirmo reizi grupa Latvijā uzstājās tikai 1989. gadā, "Čikāgas piecīši" vieni no visos laikos visvairāk mīlētajiem latviešu mūziķiem. Taču piecīši ir kas daudz vairāk par kantrīmūzikas grupu un saviesīgu ballīšu izklaidētājiem. Daudzas viņu dziedātas dziesmas jau sen ir folklorizējušās, kļūstot par tautas vienotājām, smeldzes izteicējām un prieka nesējām, kas vienojušas dažādu paaudžu latviešus svešumā un Latvijā.

"Spēlēsim [to], ko publika vēlas dzirdēt. Ceram, ka mums piebiedrosies draugi, un būs jauka sadziedāšanās ar viņiem un publiku. Ceram arī pavadīt laiku ar publiku jokojot un runājot, lai vakars norit gaišā un mīlas pilnā gaisotnē. Būs laba ballīte!" gaidāmo koncertu ieskicē grupas ilggadējais dalībnieks Uldis N. Streips.

Īpašu šo koncertu dara fakts, ka aktīvu muzikālo darbību "Čikāgas piecīši" ir beiguši, un šoreiz kopā sanāk, lai saņemtu balvu par Mūža ieguldījumu. Uzstāšanās Palladium būs vienreizējs atskats uz kopā piedzīvoto, un sava veida pateicības žests par publikas mīlestību.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs. Pirmās 100 biļetes nopērkamas par īpašu cenu – Ls 7, pārējo biļešu cena – Ls 9.

Foto: Čikāgas piecīši. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV