Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Nedēļas nogale koncertbārā „Laternu stundā"

EasyGet.lv, 05.02.2013. 10:05

Šajā nedēļas nogalē koncertbārā "Laternu stundā" uzstāsies grupa "Keksi" un Viktors Zemgals ar grupu, informē koncertbāra pārstāve Ilze Upīte.

Piektdien, 8. februārī, par jautru un azartisku muzikālo baudījumu rūpēsies grupa „Keksi". Rokenrola stilā muzicējošā grupa ir viena no populārākajām dzīvās mūzikas apvienībām Latvijā, tā pastāv jau 15 gadus. Koncerta pirmajā daļā grupa spēlēs klausītājiem jau zināmas kompozīcijas, bet otrā daļa sola pārsteigumus. „Katru gadu mums top jauna koncertprogramma. Arī šis gads nav izņēmums, un es ceru, ka koncerta apmeklētājiem jaunā programma patiks," saka grupas „Keksi" vadītājs un basģitārists Aleksandrs Sircovs, dēvēts arī par „Muraveju". Viņš īpaši piekodina: „Galvenais, lai koncerta apmeklētāji jau laicīgi ieņem vietas, citādi vēlāk būs jāstāv kājās!"

Pirms un pēc koncerta 80. un 90. gadu labākos hitus atskaņos DJ Edgars Lazdiņš.

Sestdien, 9. februārī, kopā ar pavadošo grupu četru mūziķu sastāvā uzstāsies dziedātājs Viktors Zemgals. Koncerts būs gluži kā muzikāls ceļojums laikā – sākot ar roķīgākām melodijām no 70. - 80. gadiem un pazīstamu dziesmu kaverversijām un turpinot ar labākajām šlāgermūzikas pērlēm. Te jāpiebilst, ka par šlāgerdziedātāju V.Zemgals kļuva deviņdesmito gadu vidū un kopš tā laika iedziedājis ne vienu vien tautā mīlētu dziesmu, piemēram, „Magnolijas zieds", „Vasaras vīns" u.c.. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt arī viņa pašu jaunāko veikumu – dziesmu „Jo Tikai Tu".

Pēc koncerta pie DJ pults stāsies Roberts Ošiņš (LR2).

Plašāka informācija par „Laternu stundas" pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem pieejama www.laternustunda.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV