Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Kastete" izdod albumu „Ideju Impērija"

EasyGet.lv, 06.02.2013. 09:16

Latvijas hardcore punk grupa „Kastete" laiž klajā pirmo albumu „Ideju Impērija" kompaktdiska formātā, kas ietver visas jebkad ierakstītās dziesmas kopš 2009. gada.
„Kastete" izdod albumu „Ideju Impērija"

Albumā apkopotas 13 ātras, līdz serdei vienkāršas dziesmas, izkliedzot aicinājumu cīņai par labāku dzīvi, ticību sev, kā arī pret muļķībām, kas mums ir apkārt šajā, ne īpaši adekvātajā sabiedrībā, norāda mūziķi.

„Mēs esam gandarīti savās sastrādātajās rokās beidzot turēt disku. Kopumā ir interesanti dzirdēt, kā esam mainījušies no ieraksta uz ierakstu, bet „Kastetes" rokraksts palicis nemainīgs," par albumu saka grupas dalībnieki.

Grupa „Kastete" tika dibināta 2009. gada pavasarī, kad trīs jaunieši izlēma kopīgiem spēkiem pārspēt gaismas ātrumu un tādā veidā pretoties pastāvošajai kārtībai. Un stāsts turpinās...

Albums meklējams mūzikas veikalos „Randoms" un „Lp" no 11. februāra, savukārt albuma prezentācijas koncerts noritēs svētdien, 24. februārī, „Nabaklab", kur kopā ar „Kasteti" debijas albumu prezentēs arī kolēģi no grupas „Wagars", par īpašu noskaņu gādās arī grupas „Nekad", „Defectives" un viesi no Čīles.

grupas vietnes:
http://www.draugiem.lv/kastete/
http://kastetehc.wordpress.com/
https://www.facebook.com/KasteteHC
http://kastete.bandcamp.com/

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV