Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Koris Sōla koncertā "Kadru romantika" atskaņos kinomūziku

EasyGet.lv, 06.02.2013. 15:24

15.februārī Spīķeru koncertzālē notiks Latvijas Kultūras akadēmijas jauktā kora "Sōla" koncerts "Kadru romantika", kurā piedalīsies arī kameransamblis "Brokastis četratā" un solisti - Zane Dombrovska un Daumants Kalniņš.

Koris "Sōla" katru gadu februārī ap Valentīndienas laiku rīko tā dēvēto vieglās mūzikas koncertu, kurā atskaņo populāras korim aranžētas mīlas dziesmas. Šogad tā būs kinomūzika koncertā "Kadru romantika". Paši koristi ieteica dziesmas no kinofilmām, kuras vēlētos dziedāt. Kora "Sōla" mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons min, ka kinomūzika šķiet atbilstoša Valentīndienas sajūtām.

Korim "Sōla" šajā koncertā pievienosies kameransamblis "Brokastis četratā", kas vienmēr izceļas ar pašu veidotām aranžijām un kuru izpildījumu var raksturot kā vieglu mūziku nogurušiem cilvēkiem, kas tieši sasaucas ar konkrēto kora programmu.

Koncerts Spīķeru koncertzālē sāksies plkst.20. Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.

Jau šīs nedēļas nogalē - 9. februārī - daļu programmas koris atskaņos Rēzeknes un Jaunjelgavas novada kultūras namā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV