Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Turpinās pieteikšanās „Riga Jazz stage 2013" konkursam

EasyGet.lv, 08.02.2013. 15:21

Džeza izpildītāju konkursa „Riga Jazz Stage " žūrijas loceklis un pasaulē pazīstamais producents Pīters Beslers (Peter Basler) no konkursa dalībniekiem sagaida oriģinalitāti un jēgpilnu ieguldījumu.

Turpinās pieteikšanās džeza mākslinieku konkursam „Riga Jazz Stage 2013", kas notiks Rīgā no 24. – 25. aprīlim. Jaunie vokālā džeza talanti tiek aicināti pieteikties konkursam līdz 2013. gada 15. februārim.

Starptautiskais džeza izpildītāju konkurss „Riga Jazz Stage 2013" kuplā skaitā pulcēs gan pašmāju, gan arī ārzemju džeza ikonas, lai vērtētu jauno talantu sniegumus. Konkursa žūrijas sastāvā ir astoņi dažādu valstu profesionāli mūziķi, mūzikas producenti, festivālu organizatori un pasniedzēji. Tostarp Latvijas ievērojamākie mūziķi – Maestro Raimonds Pauls un Māris Briežkalns, kā arī Pori Jazz festivāla dibinātājs - Jyrki Kangas no Somijas, Igaunijas starptautiskā džeza festivāla NOMME JAZZ pamatlicējs - Toivo Unt, ikgadēja džeza vokālistu konkursa „Jazz Voices" (Lietuva) organizators un pedagos - Steponas Januška, viens no izcilākajiem bundziniekiem pasaulē – Džodžo Meijers (Jojo Mayer, Šveice), mūzikas producents un menedžeris – Pīters Beslers (Šveice) un džeza pianiste, vokāliste un mūzikas žurnāliste no Losandželosas - Anne Farnsvorta (Anne Farnsworth).

Taujāts par tuvojošos konkursu, pasaulslavenais bundzinieks Jojo Mayer atzina, ka lielākā kļūda, kuru pieļauj konkursanti ir centieni atdarināt kādu citu, nevis būt dabiskiem.

Pilnu konkursa nolikumu un pieteikuma anketu skatīt www.rigajazz.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV