Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Bubamarā šonedēļ - ska, blūzs un folks

EasyGet.lv, 11.02.2013. 14:41

Pasaules mūzikas krogs Audēju ielā 8 aicina nedēļu sākt ar folkmūziku no Maskavas, bet nedēļas nogali pavadīt ar ugunīgajiem Deskalighters un Mozambikas blūzu.

Otrdien, 12. februārī, Bubamarā viesosies Krievijas folkgrupa Дятловы трели no Maskavas ar moderno un viduslaiku Eiropas mūzikas programmu. Koncertā viņiem pievienosies arī pašmāju Obscurus Orbis, kopīgi īstenojot nelielu folkmūzikas džemsesiju.

Trešdien, 13. februārī, kā jau ierasts mazo piektdienu ieskandinās deju vadītājs Speiss ar mūziku no visas pasaules.

Ceturtdien, 14. februārī, uz iknedēļas Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) vakaru aicina DJ Ma.Be.

Piektdien, 15. februārī, uz Bubamara skatuves kāps grupa Deskalighters. Grupā Deskalighters apvienojās mūziķi no ska grupas Voiceks Voiska, kas ir uzskatāma par pirmo Latvijas ska grupu, pēc tās darbības beigām. Deskalighters turpina ska mūzikas tradīcijas un nepazaudē laika gaitā nostabilizēto Voiceks Voiska garu. Pirms un pēc koncerta ska ritmos dejas vadīs Speiss.

Sestdien, 16. februārī, Bubamarā koncertēs trio Mozambika. Kopā ar vokālisti un akordeonisti Ievu Kākuli un ģitāristu Rihardu Viciņu to izveidojis Jānis Vanadziņš – pazīstams ne vien kā ilggadējs blūza ģitārists, bet arī kā populārās mūzikas vēstures erudīts – enciklopēdisko zināšanu dēļ iesaukts par blūza profesoru. Pirms un pēc tam DJ Tanheizers.

Ieeja sarīkojumos Bubamarā bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV