Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

„Music Factory A Nice Place" šonedēļ svin dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 12.02.2013. 09:21

Mūzikas klubs „A Nice Place" 15. un 16. februārī aicina uz vērienīgām divu gadu dzimšanas dienas svinībām, pulcējot vairākas pašmāju zināmās grupas, informē Dace Nikolaisone.
„Music Factory A Nice Place" šonedēļ svin dzimšanas dienu

Piektdien, 15. februārī, plkst. 21.00 uz kluba skatuves kāps tādi mūziķi kā Osiris Drinks Whiskey, B.B.Max Band, Free The Mole, Taizels, Gvozdoder Gospoda, priekšnesumus rādīs apvienība Fusion Kin (fusionkin.lv), vakaru noslēgs DJ ANss.

Sestdien, 16. februārī plkst. 21.00 uzstāsies jau atpazīstamību ieguvušās latviešu grupas Colt, Gapoljeri, Crow Mother un Varavīksnes stallis.

Dzimšanas dienas īpašie viesi sestdien būs leģendārās grupas Opus Pro ģitārista Harija Zariņa un „dzelzs rīkles" īpašnieka Ata Ieviņa grupa Colt. Colt sastāvā bez abiem iepriekš pieminētajiem mūziķiem muzicē arī bundzinieks Kaspars Pļavnieks, ģitārists Rolands Majors un basģitārists Toms Veismanis. Grupa Colt 2011. gada oktobrī laida klajā savu pirmo debijas albūmu Sapņi lido debesīs.

Grupa Crow Mother neļaus stāvēt malā un aicinās rokenrolā. Grupa Crow Mother izveidojās 2012. gada martā, apvienojoties Jānim Andžānam, Edijam Jurēvicam, Mārtiņam Vilšķērstam un Edgaram Briedim. Vīri mūzikā darbojušies jau iepriekš, katrs pārstāvot tādas grupas kā Blacksmith, WILD, Virge u.c. Apvienošanos veicināja izsalkums pēc kaut kā jauna, bet tai pat laikā – pēc vecā labā rokenrola.

Lai vakaru padarītu trakulīgāku – jautrākas mūzikas un teatrālu noskaņu virtulī skatītāju ievedīs grupa Gapoljeri. Gapoljeri ir muzikāli noskaņoti teatrāļi, kuru kopīgā sadarbība aizsākās pirms nepilniem diviem gadiem. Galaproduktu varētu raksturot kā pozitīvu lādiņu, ietērptu kvalitatīvā muzikālā pavadījumā. Gapoljeri katrreiz iepriecina skatītājus ar īpašu šova programmu, skatuves tērpiem, neizsīkstošiem pārsteigumiem un oriģināldziesmām par aktuālām sadzīves tēmām.

Koncertam pievienojas atraktīvā un amizantā grupa Varavīksnes stallis.

Pasākuma laikā paredzēti konkursi, īpaši piedāvājumi kluba lojalitātes karšu īpašniekiem, kā arī lieliska iespēja kļūt par lojalitātes kartes īpašnieku.

Mūzikas klubs „A Nice place" pirmo reizi durvis vēra 2011. gada 18. februārī. Klubs ir muzikāli daudzpusīgs, ar plašu dzērienu piedāvājumu, mīkstiem dīvāniem un pufiem, mājīgu atmosfēru, VIP zonu, skatuvi, kura aprīkota ar kvalitatīvām skaņas un gaismas iekārtām.

Klubs „A Nice Place" atrodas Citadeles ielā 2, Rīgā. Ieejas maksa Ls 2,-, kluba „A Nice Place" lojalitātes kartes īpašniekiem ieeja Ls1,-.

Vairāk informācijas: http://aniceplace.lv, http://www.facebook.com/aNicePlace, https://twitter.com/aNicePlace

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV