Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Slash – ''Apocalyptic Love'' apskats

Aiga Leitholde, 12.02.2013. 14:20

Leģendārais ģitārists Slešs kopā ar vokālistu Mailsu Kenediju un grupu ''The Conspirators'' 14. februārī koncertēs Kauņā. Lielāko daļu koncerta programmas veidos mūziķa pēdējā albuma ''Apocalytic Love'' dziesmas. Albums klausītājiem tika nodots 2012. gada maijā, tajā apkoptas 13 dziesmas, starp kurām zināmākās ir ''No more Heroes'', ''You're a Lie'' un ''Anastasia''.
Slash – ''Apocalyptic Love'' apskats

Katram klausītājam, kuram kaut ko nozīmē leģendārā ģitārista mūzika, ir savs stāsts. Slešs ir spējis priecēt smagā roka fanus, esot ''Guns N Roses'' sastāvā, turpinot mūziķa gaitas solo mākslinieka statusā, noformējot supergrupu ''Velvet Revolver''. Bet 2010. gadā no jauna ieguva popularitāti ar albumu ''Slash'', kuru bagātina pasaules slaveni rokmūzikas un popmūzikas viesmākslinieki. Par Sleša solo projekta galveno balsi kļuva Mailss Kenedijs (Myles Kennedy). Mūziķis atpazīstamību ieguva kā rokgrupas ''Alter Bridge'' līderis, bet Sleša pavadošo sastāvu veido mūziķi, kas ir spēlējuši, piemēram, Alice Cooper sastāvā.

Ja solo albums ''Slash'' uzmanību piesaistīja ar lielajiem vārdiem – dziesmas dziedāja Ozijs, Lemijs, Fērgija, tad ''Apocalyptic Love'' ir patiess slavinājums klasiskās skolas rokam. Albumā novatorismu nevajag meklēt, tā vietā atradīsiet lipīgus roka hitus. Mailsa Kenedija balss tembrs ir silts, tajā jaušama neuzbāzīga soulmūzikas klātbūtne. Vokāls stāsta par kaislīgu un destruktīvu mīlestību, par meliem, par kritušiem varoņiem un jaunas ticības iegūšanu. Atsperīgā rokenrolā skan dziesmas ''One Last Thrill'' un ''Hard &Fast'', savdabīgas roka himnas – ''No More Heroes'' un ''Halo''. Ģitārista pirkstu veiklums atklājas ''Anastasia'' dramatiskajā solo. Balāžu cienītāji novērtēs ''Not For Me'' un ''Far and Away''. Līdzīgi kā citiem leģendāriem rokmūziķiem, arī Slešam vairs nav vajadzīgs pārliecināt klausītājus ar savādāku muzikālo gaumi. ''Apocalyptic Love'' ir albums teicama smagā roka cienītājiem.

Apskats tapis sadarbībā ar Mūzikas veikalu Randoms.

Foto: Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV