Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Liepājā koncertēs „Mitrohin's master band"

EasyGet.lv, 12.02.2013. 14:58

Piektdien, 15. februārī, Liepājas džeza un blūza klubā „Fire bar" koncertu sniegs leģendārā pašmāju ģitārista Vjačeslava Mitrohina grupa „Mitrohin's master band".

Paredzams, ka „Mitrohin's master band" Liepājā uzstāsies kā trio un klausītājiem piedāvās gan savas, gan pasaulē jau plaši pazīstamu mūzikas apvienību dziesmas blūza aranžējumā.

Vjačeslavs Mitrohins ģitāru pirmo reizi ņēma rokās 1967. gadā. Pēc izglītības vijolnieks, mūziķis septiņdesmito gadu sākumā ieradās Rīgā no Liepājas un vēl pāris gadus vēlāk piekrita Raimonda Paula aicinājumam kļūt par ģitāristu grupā „Modo". Vēlāk sekojošajos juku laikos grupa izjuka un deviņdesmito gadu sākumā dienasgaismu ieraudzīja apvienība „Mitrohin's master band", kura pastāv vēl šodien, uzstājoties neskaitāmos Latvijas klubos un festivālos un piedāvājot klausītājiem kvalitatīvu ģitārmūziku.

Piektdienas koncerta sākums paredzēts plkst. 21:00, klubs „Fire bar" atrodas viesnīcas „Fontaine royal" telpās, Stūrmaņu ielā 1.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV