Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīt Kauņā notiks Sleša koncerts

EasyGet.lv, 13.02.2013. 09:07

14. februārī Kauņas Žalgira arēnā uzstāsies Guns N'Roses bijušais ģitārists Slešs (Slash) kopā ar vokālistu Mailzu Kenediju un grupu "The Conspirators". Šis būs lieliskā ģitāras virtuoza Sleša un unikālās 4 oktāvu balss īpašnieka Mailza Kenedija vienīgais koncerts Baltijā.
Rīt Kauņā notiks Sleša koncerts

Koncerta programmu veido gan Guns N'Roses lielākie hiti Welcome To The Jungle, Sweet Child O'Mine, Paradise City u.c., gan kompozīcijas, kas sacerētas kopā ar grupu Slash's Snakepit un Velvet Revolver biedriem, gan protams, dziesmas no Sleša 2 soloalbumiem Slash un Apocalyptic Love.

Kauņā Slešs, viņa pavadošie mūziķi un tehniskais personāls ieradīsies no Polijas pilsētas Katovices, 2 kravas auto vedot līdzi visu nepieciešamo kārtīgam rokkoncertam. Kā liecina atsauksmes no jau notikušajiem Eiropas koncertiem, rokmūzikas fani nebūs vīlušies: "Fantastiski!" "Es gandrīz miru no laimes!" " 10 no 10 punktiem!" Šādas un līdzīgas sajūsminātas atsauksmes lasāmas no Sofijas, Bukarestes, Budapeštas, Vīnes, Prāgas u.c. koncertu apmeklētājiem.

Durvis Kauņas Žalgira arēnā tiks vērtas vaļā plkst. 18.30. Plkst. 20.00 uz skatuves kāps iesildošā grupa The Velvet Supernova (Latvijas mūziķi, kas 36 grupu konkurencē uzvarēja konkursā par iespēju uzstāties pirms Sleša). Plkst 21.00 sāksies Sleša, Mailza Kenedija un pavadošo mūziķu koncerts, kas ilgs vismaz 90 minūtes.

Biļetes uz koncertu, kā arī braucienam ar īpašu autobusu, kas 13.00 aties no pieturas pretī Zinātņu akadēmijas ēkai, pieejamas "Biļešu serviss" tīklā un www.bilesuserviss.lv.

Foto: Slešs ar grupu. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV