Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Rīgā viesosies Maskavas „Propagandas" leģendārais rezidents Sergejs Sančes

EasyGet.lv, 13.02.2013. 09:48

Sestdien, 16. februārī, Amber Muse komanda aicina uz ballīti „Propaganda Night". Par galveno viesi kļūs viens no cienījamākajiem un pieredzes bagātākajiem Krievijas dīdžejiem – Sergejs Sančes (Sergey Sanchez). Pasākumā klubā „Secret Garden", Grēcinieku ielā 28 uzstāsies arī Latvijas mākslinieki Bogdan Taran, Max Lomov, Malork un Max Mancho.

Sergejs Sančes – viens no aktīvākajiem un populārākajiem Krievijas dīdžejiem, kurš kopš 1995.gada kolekcionē un piedāvā publikai labāko, kas dzimis elektroniskās deju mūzikas stilos. Viņa uzstāšanās ģeogrāfija ir iespaidīga: vairāk nekā 1000 Krievijas un post-padomju savienības telpas pilsētu, kā arī klubi un festivāli Austrijā, Amerikā, Beļģijā, Bulgārijā, Lielbritānijā, Vācijā, Spānijā, Norvēģijā, Polijā, Zviedrijā, Skotijā un Ibizā.

Sergeja Sančes bagāžā ir balvas no leģendārā žurnāla „Ptyuch" nominācijā „Gada Dīdžejs '97 un '98", balva „Gada Cilvēks - 2004" no žurnāla GQ, piedalīšanās festivālā „Kazantip" kopš 1997.gada, vairāki miksi un kompilācijas, kā arī ilggadīgs darbs Maskavas radio stacijās. Viņa populārās „Sančesa Ceturtdiena" klubā „Propaganda" kopš 1998.gada pulcē tūkstošus kvalitatīvas house mūzikas cienītājus zem viena jumta. Sančesa stils – izlase no spilgtām house mūzikas struktūrām ar ietekmi un nokrāsu no deep un tech house. Tieši šī iemesla dēļ viņa daiļradi mīl un novērtē melomāni.

Kopā ar pasākuma veidotājiem Taran+Lomov, kuriem pavasarī britu skaņu ierakstu kompānijas Manchester Underground Music (MUM) paspārnē gaidāmas divas relīzes, pasākumā spēlēs Max Mancho un viens no Rīgas undergound techno kustības jaunajiem pārstāvjiem – Malork. Ballītes mūzika no deep un house līdz tech un techno.

Sākums 23:00. Face Control. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūšanai viesu sarakstā sūtīt vārdus un uzvārdus uz e-pastu info@ambermuse.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV