Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Toms Grēviņš izvēlas Valentīndienas ballītes pēdējās dejas mūziku

EasyGet.lv, 13.02.2013. 12:58

Dīdžejs Toms Grēviņš ir apkopojis piemērotākās mūzikas kompozīcijas Svētā Valentīna dienas ballītes pēdējai dejai.
Toms Grēviņš izvēlas Valentīndienas ballītes pēdējās dejas mūziku

"Noteiktu romantikas devu iespējams atrast daudzās dziesmās, tomēr ne visas derēs lēnajām dejām visu mīlētāju dienas diskotēkā. Atlasītās dziesmas ir izturējušas pārbaudi praksē dažādos pasākumos, un šīs tiešām ir kompozīcijas, ar kurām nevar nošaut greizi!", teic dīdžejs un Zelta Zivtiņas mūzikas bloga autors Toms Grēviņš.

James Blake - Limit To Your Love

Feistas un Gonzalesa (Feist&Gonzales), divu Kanādas mūzikas gigantu, sarakstītā dziesma nav par laimīgu mīlestību, taču Džeimsam Bleikam (James Blake) vairāk par dziesmas tematiku interesējusi skaļuma un klusuma mijiedarbība.

M83 - Teen Angst (Luciano Remix)

Šveices minimālā tehno karaļa Luciano versija par M83 oriģinālā ļoti skaļo Teen Angst ir lieliska ne tikai kā pēdējā dziesma diskotēkā, bet, arī kā viena no visu laiku labākajiem remiksiem.

Norah Jones vs Radioslave - Salida Del Sol

Producenta Radioslave nelegāla replika par Noras Džounsas (Norah Jones) lielāko hitu. Lielisks fināls skaistam nakts diskotēkas noslēgumam, kad aiz loga jau aust dienasgaisma.

Lana Del Rey - Video Games

Pēdējā dziesma un laiks iet mājās spēlēt video spēles, ja patiešām vēl nenāk miegs. Daudzas Lanas Del Rejas (Lana Del Rey) dziesmas var izmantot tikai diskotēku noslēgumos.

Edith Piaf - Non, Je ne regrette rien

Liktenīgā sieviete no pavisam citiem laikiem. "Man nekas nav jānožēlo", dzied Piafa. Labas ballītes noslēgumā tā vajadzētu teikt ikvienam, kurš to laimīgi sagaidījis.

For Tet - Locked

Four Tet jeb producenta Kjerana Habdena (Kieran Hebden) mūzika ir lieliski piemērota ballīšu noslēgumiem, jo tā ir meditatīva un hronometrāžā gandrīz bezgalīga.

Journey - Don't Stop Believin'

Ļoti pacilājoši un ļoti vecmodīgi!

Queen - Bohemian Rhapsody

Šī ir visu laiku labākā noslēguma dziesma, kurā iekodēts kaut kas tāds, kas tai kompozīcijai neļaus novecot un zaudēt aktualitāti. Kas tas ir? Cilvēce pagaidām nav atradusi atbildi uz šo jautājumu.

Whitney Houston - I Will Always Love You

„I Will Always Love You" bija un būs populāra diskotēku noslēguma dziesma. Un nav nepieciešams komentēt, kāpēc tā.

Foto: Toms Grēviņš. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV