Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Aprīlī klubā Nabaklab uzstāsies Chinawoman

EasyGet.lv, 14.02.2013. 08:45

5. aprīlī klubā Nabaklab uzstāsies izteiksmīgā Kanādas mūziķe „Chinawoman", informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš. Tikai šodien biļetes uz koncertu nopērkamas par īpašu cenu.
Aprīlī klubā Nabaklab uzstāsies Chinawoman

Latvijā dziedātāja popularitāti guva, pateicoties latviešu spēlfilmas "Kolka Cool" skaņu celiņam. Chinawoman pirmoreiz Latvijā viesojās pagājušā gada festivālā „Laba daba", kurā tika atzinīgi novērtēta.

Zemās balss īpašniece Chinawoman, īstajā vārdā Mišelle, izpilda lipīgas astoņdesmito gadu stila melodijas indie un traģikomiskās noskaņās. Mākslinieces izpildījums ir melodiski sentimentāls, sirsnīgs, orientēts retro stilā. Dziedātājas dzimtas saknes meklējamas Krievijā, bet pati viņa dzimusi Toronto. Māksliniece uzaugusi, klausoties 70.gadu padomju estrādes zvaigznes - Allu Pugačovu un citas. Iespējams, ka tieši šā iemesla dēļ viņas mūzika ir sirdij tuvāka un saprotamāka austrumeiropiešiem, nevis kanādiešiem. Neskatoties uz to, „Chinawoman" atpazīstamība pasaulē pēdējā laikā tikai augusi, nesen izdots viņas jaunais singls „Vacation from love".

Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12 un šis koncerts ir daļa no kluba jubilejas nedēļas pasākumiem, kuri norisināsies no 3. līdz 7. aprīlim.

Biļetes uz Chinawoman koncertu pieejamas visās „Biļešu serviss" kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv no 14. februāra plkst. 12:00 un tieši šajā dienā biļetes būs pieejamas par īpašu cenu. No 15. februāra biļešu cenas palielināsies. Ņemot vērā kluba izmēru, biļešu skaits ir ierobežots.

www.chinawoman.ca

Foto: Chinawoman. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV