Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Bukmeikeri: uz Eirovīziju dosies Samanta Tīna

EasyGet.lv, 14.02.2013. 09:55

16. februārī Ventspilī norisināsies Eirovīzijas Nacionālās atlases fināls, kurā par ceļazīmi uz starptautisko dziesmu konkursu sacentīsies 12 dziesmas. Kompānijas Betsafe.com bukmeikeri prognozē, ka Latviju Zviedrijas pilsētā Malmē pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu „I Need a Hero".
Bukmeikeri: uz Eirovīziju dosies Samanta Tīna

„No iepriekšējiem Eirovīzijas Nacionālās atlases fināliem var secināt, ka viens no svarīgākajiem uzvaras faktoriem ir dziedātāja vai grupas popularitāte Latvijā. Tāpat, protams, skatītāji un īpaši žūrija izvērtē konkrēto dziesmu un priekšnesumu. Samanta Tīna pēdējos gados ir iekarojusi savu vietu Latvijas popmūzikas skatuvē. Jau pirms gada viņa kopā ar Dāvidu Kalandiju finālā izcīnīja augsto otro vietu un šogad ir galvenā favorīte uz uzvaru. Samantai Tīnai ir ļoti laba un emocionāla dziesma, spēcīga balss un harizma, kas daudziem nostrādās kā argumenti, lai izdarītu savu izvēli par labu viņai. Galveno konkurenci viņai varētu sastādīt grupa „PeR" ar dziesmu „Here We Go". Grupa ir piedalījusies finālā arī iepriekšējos gados, un ar katru konkursā viņiem ir klājies arvien labāk, pērn izcīnot piekto vietu. Puiši ir apņēmības pilni beidzot uzvarēt, un viņu lielākie trumpji ir atraktīvais priekšnesums un spēja aizraut publiku. Tāpat pārsteigumu varam sagaidīt gan no Niko, gan no Headline, kas noteikti pieskaitāma favorītu pulkam," dalībnieku izredzes skaidroja Betsafe.com bukmeikers Roberts Egle.

"Pozitīvas prognozes ir patīkama lieta, un es ceru, ka tās tiešām piepildies. Tomēr gala lēmumu pieņems skatītāji un žūrija. Cerams, ka viņi novertēs manus centienus, un man būs tas gods pārstāvēt Latviju šī gada Eirovizijas konkursā," uzsver Samanta Tīna. Šobrīd Samanta aktīvi gatavojas Nacionālajam finālam un mēģinājumi notiek katru dienu. "No savas puses es izdarīšu visu, lai mans sestdienas priekšnesums būtu nevainojams," papildina Samanta Tīna.

Eirovīzijas Nacionālajā atlasē tika iesniegtas 122 dziesmas, no kurām 24 dziesmas iekļuva pusfinālā. Pusfinālos, kas notika 8.februārī un 9.februārī, noskaidrojās 12 finālistes. Finālā uzvarētājs tiks noskaidrots, balstoties uz skatītāju un žūrijas vērtējumu attiecībā 50 pret 50. Pagājušajā gadā negaidīti uzvarētāja laurus plūca Anmary ar dziesmu „Beautiful Song".

Foto: Samanta Tīne Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā. Foto (c) Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV