Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Klubs Coyote Fly ver durvis pēc rekonstrukcijas

EasyGet.lv, 14.02.2013. 16:01

Sestdien, 16. februārī ar jaunu sparu, naktsklubā Coyote Fly, tiks atzīmēta kluba atkalatvēršana, demonstrējot plašākai sabiedrībai paveikto rekonstrukcijas darbu laikā.

Vislielākās izmaiņas veiktas vietā, kur iepriekš atradās skatuve - tagad tur izbūvēta Moët & Chandon atpūtas zona trijos stāvos, dodot iespēju kluba apmeklētājiem plaši pārredzēt klubu. Savukārt deju zālē mainīts bāra izkārtojams – tā vidū tagad atrodas skatuve, uz kuras šajā gadā uzstāsies daudzi pasaulē pazīstami mākslinieki. Iepriekšējā Lounge zālē bija iespēja atpūsties tikai kluba VIP karšu īpašniekiem, un tā bija atdalīta no pārējām telpām, tad tagad Grey Goose zona ir savienota ar deju zāli un atvērta pilnīgi visiem apmeklētājiem. Kluba izmaiņas neaprobežojas tikai ar jaunu interjera dizainu, jo kluba īpašnieki ir uzlabojuši gaismas, skaņu un specefektu sistēmas, kā arī iepriekšējo ekrānu vietā uzstādīti 12 jauni LED ekrāni.

Coyote Fly īpašnieks un interjera dizainers Oskars Skara uzsver: „Pēc veiktajām izmaiņām Coyote Fly interjers būs pietuvināts koncertzāles izvietojumam un akustikai, dodot iespēju skatītājiem no jebkuras vietas pārredzēt skatuvi un pilntiesīgi izbaudīt mākslinieku sniegumu. Mēs veicām izmaiņas ne tikai kluba dizainā, bet arī kopējā konceptā, jo jau no aprīļa sākuma klubā tiks ieviestas divu līmeņu klientu kartes, kas sniegs iespēju tā apmeklētājiem klubu apmeklēt bezmaksas, kā arī citas lojalitātes programmas priekšrocības. Līdz tam visi interesenti varēs aizpildīt pieteikšanās anketu un jau 30. martā saņemt Coyote Fly lojalitātes kartes. 2013. gads klubā būs īpaši piesātināts, jo pie mums uzstāsies daudzi pasaulē zināmi mākslinieki – 23. februārī uzstāsies pasaules slavenā Dj un producenta Martin Solveig galvenais vokālists - Jay Sebag, bet 9. martā savu koncertšovu sniegs grupa Booty Luv. Marts un aprīlis klubā tiek pasludināti par modes mēnešiem, jo 22. martā, oficiālās Fashion TV Party ietvaros, Coyote Fly savu koncertšovu sniegs ekstravagantā Fashion TV balss - Ania J, bet uz centrālās skatuves uzstāsies, par mūzikas hameleonu dēvētā, dziedātāja - Sam Obernik."

Savukārt aprīļa sākumā klubā notiks oficiālās Riga Fashion Week ballītes. Bet sestdien, 16. februārī kluba komanda gaidīs visus Coyote Fly uzticamos draugus un sadarbības partnerus, lai kopīgi atzīmētu īpašo notikumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV