Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Kaspars Markševics piedāvā jaunu dziesmu un videoklipu

EasyGet.lv, 15.02.2013. 10:47

Kaspars Markševics klausītāju un skatītāju uzmanībai nodod jaunāko dziesmu „Var jau būt", kurai tapis arī videoklips.Skaņdarba autors ir grupas „A-Europa" līderis Artūrs Duboks.

Pēc vairāk nekā divu gadu klusēšanas atgriešanos uz šovbiznesa skatuves Kaspars Markševics pieteica pērn ar dziesmu „Meitene ar zaļām acīm". Jaunākai veikums - dziesma „Var jau būt" stāsta par, iespējams, vissarežģītākajām, bet skaistākajām jūtām cilvēku emociju spektrā, proti, mīlestību. „Dziesmā ietvertais vēstījums veltīts visiem mīlētājiem. Tas ir stāsts par to, ka cilvēkiem ir jāuzdrīkstas mīlēt un, pat ja reizēm kaut kas nesanāk kā vajadzētu, jāspēj iemīlēties atkal no jauna. Lai kā dzīvē sanāktu – priecīgāk vai skumīgāk, mīlestība liek smaidīt, raudāt, daudz ko pārdomāt un atcerēties. Artūra rakstītajos vārdos mijas viss iepriekšminētais – gan smeldze, gan prieks. Es ceru, ka cilvēki to sadzirdēs," saka K. Markševics. Viņš uzteic A. Duboka komponista un liriķa talantu un tic, ka „Var jau būt" kļūs par vienu no latviešu zelta hitiem.

Dziesmas autors Artūrs Duboks plašākai publikai pazīstams kā popmūzikas izpildītājs, bet ne visi zina, ka viņš ir profesionāls pianists un paralēli darbam grupā „A-Europa" radījis arī daudzas stilistiski atšķirīgas kompozīcijas. Ne visas no tām uzreiz tiek nodotas klausītāju vērtējumam, bet, kā atzīst A. Duboks, ja melodija izdevusies laba, kādēļ gan to nelaist tautās? „"Var jau būt" sacerēju sen un ilgu laiku dziesma gulēja plauktiņā. Laikam gaidīja Kasparu," nosmej viņš. Sadarbību ar jauno dziedātāju mūziķis vērtē atzinīgi – esot izveidojusies savstarpēja sapratne un K. Markševics labprāt ieklausījies pieredzējušā kolēģa sniegtajos padomos. „Viņš ir darbaholiķis šī vārda pozitīvajā nozīmē, tādēļ arī rezultāts sanācis visnotaļ labs," rezumē A. Duboks.

Dziesmas „Var jau būt" videoklips tapis sadarbībā ar Latvijas mūzikas video kanālu. Režisors: Rolands Briedis, operators: Emīls Linga.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV